Monday, December 13, 2010

UPDATE: BLOGGER@TIMES SQUARE MEET UP. CIK EPAL PON JOIN WOOO...

Assalamualaikum,

Halu2... Alhamdulillah selamat sampai di Alor Star.

Lebih kurang 11 hari dok KL, pueh...

Memang serabut dok sana sebab berlakunya kesesakan lalulintas. Aku memang tak biasa, Alor Star ni mana ada sesak macam kat sana tu, pening kepala aku.

Bila dah balik ni rasa lega sangat-sangat.

Dok sana, aku sempat join Blogger @ Times Square Meetup

anjuran JOE

Antara yang hadir adalah

joegrimjow
Http://joegrimjow.blogspot.com
@joegrimjow


munsyi
kokoro-no-haiku.blogspot.com
@munsyi


izulman (dkdm)
www.duniakuduniamu.com
@izulman


rose
www.gadisdanwanita.com
@nazihahisa


syazberry
http://syazberry.blogspot.com
@syazberry


MuJE
http://munzirshafie.com
@munzirshafie


Zack Entry
http://zack-hacker.blogspot.com
@zackentry


Faiz
http://mohamadfaiz.com
M0hamadFaiz


farid sadri
mofasad.blogspot.com


Gadis Kg Separa Bandar
www.nurrcahaya.blogspot.com


nasiha sakina
e-liex.blogspot.com


lylaROCKprincess
rockprincessbooks.blogspot.com
@ilarockprincess


arina
aradledashina27.blogspot.com
@adledash


akmalhilmi
akmalhilmi.com
@akmalhilmi90


Khairil Afzal
khairilafzal.com
@khairilafzal


zelo55
zelo55.com
@zelo55


sickchild72
sickchild72.com
@sickchild72


cik epal
http://cikepal06.blogspot.com
@cikepal


izee
http://norizee.blogspot.com
@Lovely_Izee


tia
http://crayzeebaybiey.blogspot.com


molmolla
http://kupasrah.blogspot.com
@molmolla


faizalpj
http://faizalpejay.blogspot.com
@faizalpejay


Azrul
http://azrulhisham.blogspot.com
@azrul_hisham


bard
badriothman.com
@En_bilis


azizan kadir
http://azizankadir.com
@azizan4444


Wan
http://suplover.com
@sukasup


Ramai gak yang hadir, memang tak rugi join. Kita boleh kenal dengan blogger yang langsung kita tak kenal, dan selama ni kita dok baca ja blog dia. Sekali Cik Epal pon join, wah meletup, macam artis daaa...


Hehehe...






Farid ni aku ingat kan jenis serius, asyik dok buat muka ketat ja, sekali ting tong gak dia ni, tak larat nak gelak aku dengan lawak dia.

Teruja tu dok sebelah Cik Epal hahaha




Sesi ice-beraking

Paling aku suka, sebab boleh kenal semua orang. Bloggers UIA angkut geng tu...




Jejaka Idaman





Gadis Idaman






Antara Bloggers yang hadir


Seronok gathering ni. Nak p atau tak semua bergantung pada diri sendiri. Sama ada sanggup bagi komitmen atau tak.


Faiz, sanggup mai dari JB semata-mata nak join meetup ni.


Ampa yang dok sebelah utara ni, sanggup ke bagi komitmen nak join Gathering Utara?


23 comments:

  1. whoa! bestnye.. teringin jugak nk join gathering! ^^

    ReplyDelete
  2. sangat terasa aura jeles melanda diriku...... wajib join gedering utara!!!!

    ReplyDelete
  3. yesterday was fun...
    nice knowing all of you...
    hope bleh jumpa lg...

    ReplyDelete
  4. perghh bestnye....
    nnti hanmba nk join skali la..
    tp tggu follower da berduyun2
    nnti hamba join bawak keris skali ek. hihi.. nice :)

    ReplyDelete
  5. bestnyeee . me tak tahu , kalau tau mesti nak join gak :(

    ReplyDelete
  6. wah
    munsyi dengan izul pun ada
    walaweh
    teman menyakat twitter aku tuh
    hahahaha

    P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

    ReplyDelete
  7. kalau dekat dah lama kte pegi. huhu.

    tak pe tak pe. time balik nanti, korang kena buat. hehe.

    ReplyDelete
  8. igt tia lagi tak ? hehe! best ouhhh semlm! ;))

    ReplyDelete
  9. gua memang serius

    huh!


    keh keh keh

    ReplyDelete
  10. last sekali aku join ni ntah bila ntah gather blog ni...

    kalau ada masa n kelapangan insyaAllah

    ReplyDelete
  11. cemana boleh tak tauuu? haha...next time insyaAllah nak join. tapi kite blogger picisan..segan la pulak... :D

    ReplyDelete
  12. wah2 cik epal~!cun! hehe~
    btw, seronoknya tgk ramai bloggers berkumpul! tringin....tp mcm segan..ngehehe..;D

    ReplyDelete
  13. waahaaa

    gadis kg separa bandar

    suke

    =)
    thx u datang n update

    ReplyDelete
  14. thanx! best dapat jumpa korang semua! =) heeee

    ReplyDelete
  15. next time next time ery join. eh xleh janji. nanti tak dapat gi joe merajuk lagi xP


    hehehe sorry sbb x dtg =.= jeles!

    ReplyDelete
  16. syok nowhhh....
    kita camna? bopa ramai yg dh kompom? uhu..

    ReplyDelete
  17. rajin gak tunggu smata2 nk join meetup ni.hehe

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi