Saturday, January 29, 2011

AKU NAK TUNANG =)

Ada lagi lebih kurang 4 bulan lagi aku nak habis study.

Lepas ni macam mana la hidup aku untuk yang kedepan-depan ni.

Insyaallah kalau panjang umur dapat la aku hadapi masa hadapan aku yang belum tahu macam mana coraknya.

Dan insyallah aku nak tunang hujung tahun ni.

Hehehe...

Dengan siapa aku tak tau lagi, calon pon tak dak lagi ni.

Tapi tarikh dah pilih iaitu 11-11-11.

Akan tercapaikah angan-angan aku tu?

Tunggu sampai masa tu nanti

hihihi

=)


Pakai baju macam ni masa nak tunang ok tak?

Ahaha....

Gurau jer

=P


21 comments:

  1. cntik bju purple 2~ bole jex pkai dalm kawen mimpi mlm ni~ heheXD

    ReplyDelete
  2. wah, xde calon lagi tp tarikh da ada, bguz2 ; anyway wish u gud luck, and salam kenal ye :)

    10 MODEL KERETA KONSEP MASA DEPAN

    ReplyDelete
  3. Wah..nak tunang..Tahniah!..tahniah!..Heee

    ReplyDelete
  4. kerja cita2 dlu...bru fikir psl cinta... tp klu jodoh dh smpai terima la..

    ReplyDelete
  5. insyaallah kalau jodoh anda...bila2 boleh tunang...hehhee....
    ok...gud luck....do the best..insyaallah...amin............

    ReplyDelete
  6. tahniah cik gadis...
    amboi dlm diam2 nak tunang...
    moga tcapai hasrat tu,mane tau trus kawen je time date tu nnti..jodoh kte xtau kan..hehe..

    ReplyDelete
  7. betui ker? tahniah :D

    pakai apa pun lawa:)

    ReplyDelete
  8. hehehehe..ingatkan btol nak tunang...
    xper kak,kita boleh kenen kan..
    na yg cam ner???=p

    ReplyDelete
  9. salam...
    amboi buking tarikh cun nampak...11.11.11

    ReplyDelete
  10. wishing u gud luck n may ur dream come true...hehe

    ReplyDelete
  11. calon tak der??? eleh, yer la tuh.....dalam diam2 je kan!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  12. at least de target kan...hihii...harap2 cik gadis dpt tunang akhir tahun ni..amiin ;)

    ReplyDelete
  13. ok. 111111. sesuai! kite doakan nie... :D

    ReplyDelete
  14. anys suka pkai high heels tak??kenapa ek??jawabla kt entri tbaru akak...hehe

    ReplyDelete
  15. wah..
    tarikh dah ada dah ni..

    kena cari calon secepat yang mngkin...

    mudah2an tercapai niat..

    ReplyDelete
  16. wah..
    tarikh dah ada dah ni..

    kena cari calon secepat yang mngkin...

    mudah2an tercapai niat..

    ReplyDelete
  17. hahaha.akak, cepat2 carik calon naa :D

    ReplyDelete
  18. hehe..btul ke nie?tp trikh tu sgt cntik kan..mmg vogue kalau tunang pkai bj tu..ehe..

    updated entry : sendiri punya sendiri jaga

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi