Thursday, January 20, 2011

BILA EX-BOY DAH ADA MAKWE BARU



Ex-boy aku dah ada makwe baru wiwittt.....

Ahahaha.....

Jeles ker??

Ada la juga sikit-sikit apatah lagi kalau nak dibandingkan cara layanan dia dulu dekat aku dengan makwe dia sekarang.

Ahahaha...

Aku dah maafkan dia tapi apsal kadang-kadang aku teringat balik apa yang dia dah buat kat aku?

Sakit ar....

Biarlah dia, aku doakan dia bahagia sekarang dengan makwe baru dia tu.

Aku??

Hehehe..

Aku bukan jenis yang senang-senang cari pengganti.

Sayang tu masih ada tapi mungkin hanya sisa kasih sayang???

Bodohkan aku?

Kadang-kadang rasa macam nak menangis pon ada. Eh dah menangis pon.

Aku hanya berharap aku boleh redha dengan apa yang berlaku.

Mungkin memang ada yang lebih baik dari dia, dan mungkin bagi dia ada yang lebih baik dari aku.

Aku sangat susah untuk difahami dan dia juga sangat susah untuk aku fahami.

Kepada kamu MR S, semoga berbahagia. Maaf, aku tak boleh jadi macam yang hang nak, aku tak mampu ikut macam mana yang hang nak. Aku dah cuba. Tapi tak boleh.

Hang nak kita berkawan, aku cuba tapi aku tak mampu.

Penat la weh....

Kalau memory kita ni boleh delete, aku akan delete saat aku dengan dia.

Kalau boleh tak mau ingat langsung dah.

Eeeeee..........

Pergi jauh-jauhlah wahai kenangan.

25 comments:

  1. sih..seyes takut nak hadapi bila my-ex akan ade gf baru. die tak berpengganti pon alya still nanges..
    nak join delete memory gak :)

    ReplyDelete
  2. releks dear..
    kamu berhak mendapat yang lebih baik...

    satu hari nanti pasti ada lelaki yang secocok utk kamu..

    sabar ye.. ^___^

    ReplyDelete
  3. jodoh pertemuan ditangan ALLAH.. sabar~

    ReplyDelete
  4. sabar ye GKSP.

    kadang2 kenangan lalu kita tak leh nak delete semua sebab dari situ lah kita dpt pengalaman baru dan jadi iktibar di masa akan dtg :)

    ReplyDelete
  5. hey!
    Allah tak bg kite utk org tu mungkin akan ada yg lagi baik utk kite di hdpn! be positive okeh!

    chillax girl!

    =)

    ReplyDelete
  6. SALAM,
    ADA HIKMAHNYA ! KALAU SETAKAT DELETE, BOLEH AMBIL BALIK !

    ReplyDelete
  7. jgn mengalah mencari cinta.. hidup ini masih ada lagi keindahan..
    go gurl..!!

    ReplyDelete
  8. sis...jgn sedey2...ada yg lbh utk kamooo ;)

    ReplyDelete
  9. dah dia ada makwe baru kita pun cari la pakwe baru tunjuk sama dia.. lagi bagus cari suami terus.... ini lagi membuktikan ada org lagi sayang sama kita....

    ReplyDelete
  10. sekarang maybe nak kenangan tu g jauh2...nanti dah tua2 sket,bila teringat kenangan lama,mesti tersenyum malu2..hahaha

    ReplyDelete
  11. sabar ye cik GBSK....moga dapat bf yg lagi kacak, macho n baik :)

    p/s: nak dtg usmkk ke jumaat ni?
    sukad ker?

    ReplyDelete
  12. takpe la anyss..pasti ada yg lebih baik untuk anyss nnt..chill up!^_^

    ReplyDelete
  13. sakit hati kan bile ex kita ada gf baru?

    ReplyDelete
  14. sabar eh.. insyaallah pengganti u akan lebih baik dari yg lame , n yg paling u nak, jodoh u..

    ReplyDelete
  15. susah kalu mau buang memori tak indah.. terbukti otak manusia lebih hebat dr otak komputer.. kalu komputer, boleh di delete benda2 yg menyemak dlm hardisk. kalu x pon, format terus~

    ReplyDelete
  16. ex nak kwn ?
    hukhuk~
    ckp kat dia...
    "nti bila sye dah betul2 sedia...
    br kite kwn k..."
    huhu~

    ReplyDelete
  17. Hang jangan la sedih.
    Lagi banyak hang dok ingat kenangan lama, lagi banyak dan kuat rasa sedih hang tu akan bersarang dalam dada...

    Tenang, cuba rileks, cuba sibukkan diri dengan perkara lain, sampai kita berjaya lupakan kenangan yang tak diingini tu sikit demi sikit. Lama-lama ia akan berlalu pergi...

    ReplyDelete
  18. mr ex saya juga bermula dengan huruf s..huhuh

    xpe, pasti akan ada yg lebih baik

    =)

    ReplyDelete
  19. hang sabola ek...ti hang dpt boypren lg baik dr dia...

    ReplyDelete
  20. Agak susah nak delete terus memory tu kan.. tapi tak mustahil kan. Banyakkan fikir benda²/ memory manis ok.. ;)

    ReplyDelete
  21. hohoho..pernah terasa seperti itu suatu ketika dulu...tp sekarang..dah x de..sbb terbaca sebaris ayat ini..kadang-kala tuhan sengaja mempertemukan kite dgn org yg salah sebelum berjumpa dgn org yg betul..so kite harus bersyukur dgn kurniaan itu..

    semoga tabah cik gadis..

    ReplyDelete
  22. bkn senang nk berkawan ngn ex sndri

    ReplyDelete
  23. err...kalau iqa pun kann..mesti aku sentap jugak sikit even dah clash.

    tp life must go on kan? :D

    ReplyDelete
  24. Mr. S tu bukan Mr Solihin kan? haha.. ;-p

    ala.. lex arrr.. ex sy dlu tak smpai 2 minggu clashed dah jumpa pengganti.. sy ni makan 2 tahun... haha..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi