Tuesday, January 11, 2011

BILA KESIBUKAN BERMULA

Kenapa aku jarang update dah sekarang? Kalau ampa perasan masa cuti hari tu, sehari 2-3 post. Tapi sekarang 1 hari 1 post ataupun 2hari sekali.

Aku agak sibuk sekarang. Sibuk uruskan bajet, penginapan dan pengangkutan untuk sukan. Minggu ni dekat USM kampus kejuruteraan, minggu satu lagi plak dekat kampus kesihatan.

Petang-petang handle futsal untuk budak perempuan plak.

Kalau dulu asyik tidur lewat, sekarang ni agak awal. Tidur mati plak tu. huhuhu... Letih la.

Kepala pon tak berapa nak betul sangat.

Tapi kesibukan itu bagus untuk melupakan masalah.

Cuma minda kena kuat.

Fizikal memang kuat, tapi cabarannya datang dari minda.

Kalau minda ok, fizikal pon no hal la.

Masalahnya sekarang minda pon sat ok, sat ko.

Apa-apa pon i will try my best

Maaf juga kalau aku tak sempat berkunjung ke blog ampa yer... Line kat U aku ni slow nak mampuih...sat ok, sat ko. Dok tengah sedap online tetiba terputus.

Mood aku nak blogwalking pon terbantut. Dok tulis nak komen tetiba line tak ada. Rasa nak maki laju-laju ja.

Apa-apa pon terima kasih kepada yang sudi berkunjung ke blog aku. Nanti dah settle semua, aku jejak balik ampa terutamanya yang selalu tinggalkan komen.

Orait?

=)

11 comments:

  1. yeeezzaaa...... macam tu la hidup kan... next week dah start sem.. huhu... x sbr nak jadi student blk... pnt student ngan pnt keje x sm.. student enjoy gile...

    HEHE!

    ReplyDelete
  2. penat sampai tido mati tu sangat membahagiakan. tido lena woooo..

    ReplyDelete
  3. be strong mghadapi kbzian k.. =)

    ReplyDelete
  4. tia masok keje baru pon susa nk on9 gak! grrrr! tp arini dpt! yayyy! rindu nk bw neh! :D

    ReplyDelete
  5. perghh.. handle futsal!
    terer main futsal x?
    bley la lawan pasni.. hehehe...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi