Monday, January 31, 2011

BLOGGER UTARA, BILA KITA NAK DATING NI? AHAKZ =P



Terima kasih pada yang dah buat entry "Kami Blogger Utagha" dan yang dah add FB GKSB tu.

Dan jangan lupa untuk like FB pages Kami Orang Utara.

Nanti GKSB akan buat bloglist khas untuk blogger utara ni.

Sempena cuti hari raya cina ni, mesti ramai yang balik kampung kan?

Aku pon dok lepak kat rumah ja kat Aloq Staq ni.

Teringin gak nak lepak dengan blogger-blogger yang dok area-area sini, tapi masalahnya nak tetapkan tarikh tu la..

Kalau kita buat hari Rabu ni atau Khamis ada yang nak join tak?

Hari sabtu memang tak boleh, kawan aku tunang hari tu.

Apa pendapat ampa plak?

Respon Plezz...

13 comments:

  1. aiseh..nk p as tu agak rumit tu T__T

    ReplyDelete
  2. bile nk dtg perk plak gksb..?? mau ketemu! heheXD

    ReplyDelete
  3. fuh..aktif nah hang skang...selamat berjaya..hehehe

    ReplyDelete
  4. uiii.. raya cina cek ada kursus bi..
    tak brani nk janji.. heheh..

    ReplyDelete
  5. kalau adek akak ikut,kita nak join..hehehe.
    ok lawak gatal..
    good luck gathering

    ReplyDelete
  6. bila2 pon xpa. bg date y sesuai.
    kalu xda hal apa2 insyaALLAH sampai la

    ReplyDelete
  7. cik wani x kesah..
    ape2 hal inform la..
    mmg dk kt aloq staq pon smpai ari ahd ni..

    ReplyDelete
  8. hoho tak dpt join . wat kat kL plak nie . hii

    ReplyDelete
  9. tak dapat join jugek.. balik kampong

    ReplyDelete
  10. hamboi depa org aloq staq.... kami org peghelih ni termasuk ka....

    ReplyDelete
  11. weee ~ ~
    saya blogger utagha yang berasal dari pulau pinang :)

    http://cycyamirudin.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi