Thursday, January 27, 2011

KONTROVERSI FASHA SANDHA, NORA, JEJAI & AKU, EX-BOY DAN TEMAN TAPI MESRA


Tak abeh-abeh lagi kan kontroversi pasal Fasha dan Nora Danish ni.

Pasal lelaki, perempuan selalu memalukan diri sendiri.

Yang terbaru ni Fasha tuduh Nora buat cerita sedangkan Nora cakap Jejai yang bagitau macam tu.

Kalau si Jejai tu tipu, maknanya kita pon tertipu la.



Selalu kita tengok perempuan bergaduh pasal lelaki. Semalam pon aku kena sound dengan awek ex-boy aku dalam FB.

Ex-boy aku yang cari aku untuk berkawan, bila aku dah boleh terima sebagai kawan lepas macam-macam yang berlaku, jadi macam ni plak.

Awek dia siap sound aku, siap nak nasihat aku lagi hallloooooooooooo... Kalau hang tu tak tau apa-apa jangan pandai-pandai la nak sound-sound orang ni.

Pastu aku kena marah balik sebab p layan awek dia tu kalau dah tau pangai awek dia macam budak-budak pandai-pandai la handle jangan salah kan aku plak.

Bengang! bengang!

Hang ingat aku suka bergaduh sangat? Aku usik awek dia tu lagi ada la, cakap nak berkongsi pak we dia, susah nak tinggalkan dia la ahahaha.. Melenting budak tu.

Jangan risau la nowh wahai cik adik, aku ni tak jahat sangat nak merampas laki orang ni. Lagipun hidup aku sekarang ni dah sangat ok. Mungkin ada lagi lelaki yang lebih baik dari dia yang boleh jaga aku.

Cuma selama ni aku ja yang buta, malas nak buka hati aku untuk orang lain tapi rasanya sekarang ni dah tak ada masalah dah untuk aku buka kan hati aku untuk orang lain lepas apa yang jadi ni.

Mungkinkah akan dengan Teman Tapi Mesra aku ini?





Teman tapi Mesra



Atau kami lebih sesuai berkawan sampai bila-bila?

Apa-apa pon jodoh semua di tangan Tuhan

Kita hanya mampu berusaha tapi yang menentukan hanyalah DIA.

=)

Tepuk dada tanya hati

13 comments:

  1. wah apa salahnya kalau serasi kan? kan kan kan?

    ReplyDelete
  2. kecoh je budak tuh. matang lah sikit kot ye pun. huhu..

    let the bygone be the bygone.
    teruskan hidup dgn dunia baru! hoyeah! hehe

    ReplyDelete
  3. yea!! yea!! auke2..hehe
    selamat berbahagia ngan TTM..lupekan jela pompoan 2 ngan ur ex. wat serabut kepala jek..ngeee

    ReplyDelete
  4. tinggggggiiinyer bekas cik GKSB!!!! hahaha...

    best tul cara kenakan awek ex tu! i like!!! haha

    ReplyDelete
  5. musim rebut pkwe ke skang nie..hehe..xsuke bile ade org slh fhm, ingt kite nk g amik pkwe die, xkuase ok..hehe..wah!sape kah jejak tu..np xnmpk muke..hehe

    updated entry :acik bembot 44

    ReplyDelete
  6. xsuka dgn prmpuan yg cpt melenting..

    ReplyDelete
  7. nora i support u all the way lah..
    eh..
    salah tempat lak..

    hoho..
    awek itu sudah tergugat..
    takot2 cinta beralih arah..
    pusing 360 takpa g..
    pusing 180..
    adohai diri..

    ReplyDelete
  8. salam..
    aii..gambaq sensasi nampak...

    ReplyDelete
  9. oh.ex...smoge anda berjumpe lelaki idaman!^^

    ReplyDelete
  10. dah si fasha dgn jejai tuu xd jodohh.. haihhhh

    ReplyDelete
  11. Rina > haha... insyallah =)


    puteri iqa > yeah teruskan hidup


    alya > insyallah... akan terus mencuba =)


    emiey > saja usik-usik manja ;)


    gomokpendek > tu bukan pic bekas ex, tapi TTM hihi...


    niesz > dia malu xleh nak dedah muka haha


    aimi > yang penting cool tapi perli baik punya hehe...


    azrie > kalau betoi2 syg kena yakin la...dia dh jd pilihan hati ye dak?


    pak long > hahaha sensasi ker?


    adlan > terima kasih.. insyaallah mudah-mudahan


    Yuny > what goes around, comes around =)

    ReplyDelete
  12. seronok sebenarnya kalau ada dua atau lebih perempuan yg bergaduh pasal seorang lelaki..
    Rasa macam hensem sangat2.. haha.. ;-p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi