Sunday, January 30, 2011

MARI KITA LAYAN PERASAAN

Jom layan perasaan sambil dengar lagu ni

Penantian-Kertas Band






Teringat kat seseorang, dulu-dulu selalu jer call sambil main gitar dan nyanyi untuk aku

Hihihi...

Apa cerita la dia sekarang yer?

17 comments:

  1. teringat???xtanyakan khabar dia???xcall??

    ReplyDelete
  2. macam sedih je layan lagu nih wawawa sob sob!

    ReplyDelete
  3. teringat.. kenangan terindah mungkin..

    ReplyDelete
  4. penantian?? huish dalam maksudnye tu..huhu

    ReplyDelete
  5. yang lama usah d kenang! carik yg barrrrrrruuuuuuu~ alalala

    ReplyDelete
  6. lelai unik cmni yg buatkn kita akn slalu kenang..hehe

    ReplyDelete
  7. lagu baru kertas ker?

    aku suka group neh!

    ReplyDelete
  8. call la die, crik jejak die kat faceb0ok ;p

    ReplyDelete
  9. try ar call..
    kut2 dia pun menantikan panggilan anda.
    selalunya, bila kita teringat org tu, org tu pun turut sama mengingati kita.

    ReplyDelete
  10. suke lagu ni...
    teringat my best fren yg suke mainkan lagu dkat saya masa tiap kali saya sedih...best kan ada orang mainkan gitar kat kite..=)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi