Wednesday, January 19, 2011

MARI KITA MAIN SOROK-SOROK


Aku dah makin tembam yer???

Arghh takut pulak nak timbang berat badan.

Kadang-kadang aku pelik juga, aku ni bersukan jer, tapi badan still macam tu.

Nak kata makan, sehari sekali jer.

Tapi tetap macam tu....

Ayoyo... achaneee ni?

Sapa yang dah kenal lama aku dalam blog ni mesti perasan perubahan aku, kalau dulu gambar maintain jer tapi sekarang sampai kena buat macam ni





Motif??

Untuk sorokkan lemak-lemak yang berada di dagu hohoho....

Tak kisah la aku macam mana pon janji aku bahagia...

Eh bahagia ker??

=P

25 comments:

  1. ooo bole sorok lapisan dagu ek klu bergambo cenggitu hihihih

    ReplyDelete
  2. salam hang apa khabaq
    tgk hang - ok aja..tak tembam pun...ok aja tu sihat

    ReplyDelete
  3. Tembam ka apa ka...tak kisah la,
    janji hang sihat untuk meneruskan kembali perjalanan kehidupan ini....

    ReplyDelete
  4. hihi..nampak lagu ngan bahgia jaa..hehe

    ReplyDelete
  5. excess water bawah lemak kot...tuh yang tembam tu kot

    ReplyDelete
  6. biasa ja...cumel apa....biaq apa org nk kt...janji kita sihat dik oii...

    ReplyDelete
  7. hahaha.comel awak bile gitu..akak comel!!suke3!!

    ReplyDelete
  8. hehe seyes kamu sgt comel wat cmtue.. hehe~

    ReplyDelete
  9. xpe2..dagu mcmtu susah nak carik...i pon ade satu tau..ekekekeh

    ReplyDelete
  10. lenkali amik gambaq tunduk ja..... he he....

    ReplyDelete
  11. @siti maizurah

    comel ker?? bertambah kembang bila siti kata macam tu hehe =P

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi