Monday, January 10, 2011

PENGALAMAN MENONTON AJL BERSAMA ORANG YANG SEKSI


Semua orang dok ceta pasal AJL, semua dah tau kan pemenangnya? Pasal tu aku malas nak ulas. Cuma aku nak cerita serba sedikit pasal suasana aku menonton di bilik TV di hostel aku.

Apa yang aku nak ketengahkan adalah fesyen berpakaian yang sangat menjolok mata. Nasib baik semua perempuan kalau lelaki ada sama aku rasa memang terbeliak biji mata. Senang ceta "kenyang" la depa malam tu.


Contoh pakaian

Sumber Google




Tapi sesama perempuan pon ada aurat yang patut dipatuhi. Boleh kata aku pon cuci mata sama la malam tu hahaha... Tak ada la. Ingat aku ni lesbian ker? Cuma aku sendiri pon tak selesa bila ada yang pakai terlalu seksi contohnya, tak payah la aku bagi contoh satgi ampa imagine yang bukan-bukan plak.

Dan ada la juga peristiwa yang berlaku antara aku dengan seorang junior ni. Sebelum ni boleh kata junior aku memang baik-baik tapi tak sangka ada plak junior yang perasan cantik ni berlagak kekwat. Dan tak reti nak hormat senior.

Saja ja nak cucuh kemarahan aku. Walaupun tempat sebelah aku tu, aku jaga untuk roomate aku dan bagitau dia, tapi dia duduk juga pastu buat tak tahu plak tu. Dan yang paling kurang ajar sangat dok perli-perli aku.

Aku sabaq, sabaq, pastu tunggu masa aku tembak balik. Baru hang ketahuan kot. Mulut aku ni kalau sampai tahap marah boleh tahan lazernya. Babidol betul.

Masa tu aku bangun nak p toilet, aku cakap kat member aku "su, hang tolong jaga tempat aku sat, satgi ada orang duduk plak, bukan boleh kira sangat, orang habaq kata ada tempat orang, dia p duduk juga."

Junior tu diam pastu berpandangan dengan kawan dia. Dah la dia duduk sebelah aku, rasa panas lain macam ja tak tau la napa.

Kalau aku la, dah tau kata ada tempat orang, kita tak kan duduk. Lagipun senior. Hormat. Yang depa ni kekwat lebih. Oh aku lupa, depa lepasan Diploma tu yang lain macam ja kekwatnya.

Walaupun benda ni nampak remeh tapi apa yang aku nak tekan kan adalah sifat hormat. Kalau macam ni la perangai macam mana orang nak hormat kita kalau kita sendiri tak hormat orang?

Walaupun aku ni senior, aku tak pernah nak kekwat dengan budak-budak junior. Siap boleh melawak buat macam kawan-kawan sebaya. Adakalanya orang pon tersilap ingatkan aku ni 1st year. Mudanya aku kan? =P

Apa-apa pon tak kiralah siapa pon kita hormati la orang lain. Dan kalau ada kawan-kawan dan budak hostel aku yang terbaca entry ni, sila la jaga pemakaian ampa bila p bilik TV tu. Nak seksi boleh, tapi dalam bilik ja la. Tahu la peha ampa gebu, tak payah la nak tayang sangat. Takut satgi ada yang gersang plak tengok peha ampa, mana tau ada lesbian dalam tu.


Google : Gebu macam ni




Tepuk dada tanya hati.

=)



22 comments:

  1. anyss stay kat IK lagi ke??aiyoyo..ade ke yg pakai cekci mekci g kat bilik TV??gilos betul..

    ReplyDelete
  2. hahaha.
    serius lawak..
    kesian diaorg kan..
    kenyang kot nyamuk hisap darah depa
    :)

    ReplyDelete
  3. @sha

    eh mana dok IK la.. haha.. dok desa lain la...silap ni..

    ReplyDelete
  4. @anith

    awat yg kesiannya...

    haha memang kenyang la nyamuk

    ReplyDelete
  5. kesian sebab pakai baju xcukup kain..
    huhu

    ReplyDelete
  6. ingatkan brtkembang ngan kain batik....upenyer seksi cam orang luar...ceh xmelayu beb!!!

    ReplyDelete
  7. memula ingat berkemban ugek tadi...hehe..

    kena buat notis : DILARANG MENYEKSI DI SINI..ahakss

    ReplyDelete
  8. kat hostel cheq bilik tv dikunci untuk selama2 nya..
    kalo nak tgk juga sila ke kafe..
    p kafe kena lengkap lah pakaian..
    kalo x rm 50 akan melayang..
    haha

    ReplyDelete
  9. mantop .. hahaa ..~
    ermm .. zmn skrg.. mmg xleh blaa laa feshion n so on nie.. kdg2 ada yg berfshion ikot cm org ngara barat... p xsedar diri yg die tu mlayu,, !! mg "tak" la kn ..

    ReplyDelete
  10. mantop .. hahaa ..~
    ermm .. zmn skrg.. mmg xleh blaa laa feshion n so on nie.. kdg2 ada yg berfshion ikot cm org ngara barat... p xsedar diri yg die tu mlayu,, !! mg "tak" la kn ..

    ReplyDelete
  11. eh cik gadis... depa2 tu memang slalu mcm tu kot... dulu chek dok hostel mcm tu la pakaian nya.... seksi seksa ketat melekat padat sume ada.....

    la ni dah duk umah sewa... hehehe...

    ReplyDelete
  12. teringat zaman2 belajaq dulu. mmg ramai pun yg menyeksi mcm ni. kdg2 tu seksi gila . lalala~

    ReplyDelete
  13. awat tak bik gambar lepa...kita sebarkan...kikikikiki...
    P/S: jgn la pkai seksi2...btoi kata anis nanti takut ada yg gersang wakawakawakawaka...

    ReplyDelete
  14. humphhh dia ingat gksb ni junior jugak kot hehe

    ReplyDelete
  15. hahahaha..dulu pon niesz mcm tu..kalau duk asrama tu mmg kena berebut krusi ngn org lain, ade yg pg2 da ketepek name dorg kat krusi tu..klakar tul..tp mmg betul pon, kot ye pon nk g lik tv tu, cube la pkai elok2 ckit..ni nk tgk tv ke nk tayang body nie..ermm..

    ReplyDelete
  16. cik gadis... moon pun rs rimas kalo kawan2 pakai seksi...nmpk benjolan-benjolan yg x sepatutnyer....errr geli...sakit mata

    ReplyDelete
  17. gambo yg last skali.. erk... 0_0

    ReplyDelete
  18. hahaha aku bukan makin kenyang... aku bertambah lapar... hahaha... gebu2 terbayang... PEACE...

    ReplyDelete
  19. waaahh...cuci mata...cuci mata..igtkn kt pntai ja...pkai dlm bilik sudah la..mcm depa ja ada isi..owg len tulang ja

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi