Monday, January 10, 2011

WALAUPUN ADA JUNIOR YANG KEREK, TAPI ADA JUGA JUNIOR YANG MABELESS =)


Ampa ada main tak permainan yang dekat FB tu, ala yang suruh tinggalkan no kat inbox tu.

Selalunya kita tak tau apa penilaian orang pada kita, so bila main permainan ni at least kita tau apa penilaian orang pada kita.

Ni antara komen 2 junior aku.


Komen dari Daus~



Hahaha.... daus ni memang. Junior yang konon-konon kami train bagi menggantikan senior-senior yang kononnya mulut lazer hahaha...

Aku ni kalau dengan adik-adik junior memang suka melawak. Kadang-kadang kalau ada bahan ja bubuh depan-depan juga hehehe.... Kalau ada yang sentap tu nasib la tapi tak ada la sampai simpan dalam hati.

Depa pon paham dah aku macam mana. Kadang-kadang pakat "bubuh" sorang sket. Tengok komen dia tu, siap nak kutuk laki aku kat meja pengantin nanti... hahaha..


Dan ni komen sorang lagi junior aku.


~Poi~





Keja aku mengadap blog ja eyh?

Hahaha....

Ni la namanya blogger tegar kot hehe...

Apa-apa pon, depa 2 ni salah seorang junior-junior aku yang sporting. Boleh melawak. Aku ni plak jenis loyar buruk gak so memang layan la....

Terima kasih poi dan daus =)

Semoga ampa 2 juga akan beroleh kejayaan dan jumpa jodoh yang baik-baik yer. Ada beberapa bulan ja lagi kita akan bersama cewahh... hehehe =P

10 comments:

  1. mmg best kalau ade junior yg 1 kpale ngn kite nie..senang nk bwk berbincng..

    ReplyDelete
  2. oooo..geng2 loqlaq naa....


    hahaha

    ReplyDelete
  3. ade jugak maen benda ni. haha. best jugak kadang3. tapi tu la serabut home orang lain~

    ReplyDelete
  4. wah, ni mesti senior yang disayangi ramai... ^_^

    ReplyDelete
  5. eheeh...akak.seronok tak jadi senior?erkk..tiba2

    ReplyDelete
  6. komen semua baik2 jer
    yg jahat2 tak ada ker?
    letak la sekali
    hahahahaha

    P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

    ReplyDelete
  7. dedin pon banyak juga junior yg masuk kepala !
    ramai lah juga,,
    ada satu trip p melaka dan kl
    kami yg senior ni dalam 7 orang ja..
    yg len semua junior..
    tpi mmg gempaklah !

    ReplyDelete
  8. niesz > betoi tu.... =)


    nub > geng-geng loqlaq tapi bukan pelaq ya haha...


    rina > haha sekali sekala tak apa...


    Hanim > hahaha.. mungkin dibenci juga keh3...


    echah > mesti la seronok hehe =P


    Hans > semua baik-baik so aku ni baik la hahaha


    Khairul atikah > meh jadi junior... hehe


    de'din > kalau masuk kepala tu yang best tu

    ReplyDelete
  9. sy ngan awk mana lg senior eh? ;-p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi