Wednesday, February 23, 2011

AHLI KBU BERGADUH?? BIAR BETIK!!!



Semalam memang aku tak ada mood langsung gara-gara majuk dengan Teman Tapi Mesra (TTM) aku. So cara nak release tension mula la p mengadu dekat group KBU.


Post status ni:



Lepas tu adalah sorang tu kan komen. Saja ja aku buat tak nampak apa dia komen tu hehehe..

Terus dia buat status ni:





Tak pasai-pasai dia dah majuk.

Aku pon balas status dia tu:




Sekali memang majuk betoi.

Keluaq plak status ni:



Tak cukup dengan tu dia tambah plak status ni.




Kecoh abeh KBU semalam. Semua pakat nak majuk.

Sekali adik kita ni punya la bengang dia post status ni:





Ahahahaha... Hanan ni memang lawak sket dia.

Lepas tu mula la sesi pujuk-memujuk.

Ampa nak tau kesudahannya??

Apa yang ketua bandaq dah buat?

Adakah 2 insan tersebut berdamai?

Kalau nak tau



Memang drama king betol la hahaha...

Hilang tension terus.

=)

6 comments:

  1. mmg besh majuk2 neyh, nk2 plak sume sportim2! hehe ^^

    ReplyDelete
  2. @fariehan

    hahaha itu la pasal..lawak betoi semalam... macam darurat plak hihi

    ReplyDelete
  3. as'salam cik GksB...

    ermmmmmmmm.....
    no komen...
    tetttt....yg pastinya papa khai rasa suma gado2 tu mesti dr kes terberak masa tadika kan.kan.kan..

    ReplyDelete
  4. Macam-macam..hahahaha..hangpa memang lawak..Cik GKSB..Sekali-sekali gaduh xper..Ia akan merapatkan perhubngan dan mengeratkan persahabtan..Steady KBU!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi