Thursday, February 24, 2011

AMPA MENYAMPAH TAK DENGAN ORANG YANG SUKA DOK TAYANG MARKA RATA CEROK??


Apa pendapat ampa tentang blog yang suka dok tayang gambaq pakwe/makwe sampai penuh 1 blog?? Kiri kanan gambaq depa 2. Benci? Menyampah? Jeles?

Serius ramai yang menyampah. Kalau ampa tak percaya mai baca blog si Nazirul Hazwan ni.



Awek cun




Aku setuju juga apa yang dia katakan tu.

Lagipun belum tentu nak kahwin lagi. Baru in relationship, mungkin.

Asyik dok ceta ja pasal hubungan ampa 2 nanti tiba-tiba putus di tengah jalan, malu pon dapat, sedih pon dapat. Jadi keja plak nak p delete gambaq dan entry yang ada cerita pasal buah hati ampa tu.

Mesti ada yang cakap blog dia suka hati dia la nak tulis apa pon. Ayat cliche tu.

Lagipun dah banyak kes dah terjadi, bila dah putus baru rasa menyesal. Dok tayang rata. Kalau ada yang dok p sumpah kita plak kata "tu la dok tayang sangat padan muka putus"

Ha sakit hati tak???

Sory kalau aku katakan ada sesetengah tu sekolah pon tak habis lagi tapi dah letak gambaq BF/GF dalam blog ni. FB tu telah la kan?

Kalau nak cerita tu tak salah, tapi biar la berpada. Orang kata jangan Over sangat ye dak??

Tepuk dada tanya hati.



46 comments:

  1. hehe. jgnla mrh sgt GKSB . bese la diorg tu. show off. kite diam2 sudah la kn. hee

    ReplyDelete
  2. tak suka. sekali sekala nak cerita pasal bf/gf tkpa la. kalau setiap entry semuanya nak cerita pasal gf/bf toksah kot.dah tu tempek gambar uih mengalahkan orang dah kawin.

    kena beringat, internet ni luas.

    ReplyDelete
  3. Wa..eden baru bikin cerita ni tadi.. betul2, eden pun tak suka..
    Nak pulak letak pic gaya model kat situ..

    ReplyDelete
  4. stuju jgk..
    mmg dh jd pon kt sstgh blogger yg sy kenl..xpsl2 kena delete gmbr2..
    ish..ntah ler..marka dorg nsem n cun sbb tuh duk tyg kot..

    ReplyDelete
  5. as'salam....

    ermmmmm no komen...

    tettttt.....

    wrong answer.... kata GKSB....

    ReplyDelete
  6. dah jadi fenomena plak skrg ni kan. blog2 yg kapel2 dok tayang muka bf/gf penuh satu belog sampai sendat. pening tgknya~

    ReplyDelete
  7. eerrr... sokong..!! dah kawen tak per kan...[ngeeee]...:p

    ReplyDelete
  8. tayang la kalau awex dia cun. heh..
    awex oh awex. gurlppp

    ReplyDelete
  9. betoi2!!!
    meluat ngat aih~ mcm dh sah jadi laki bini~

    yg sekolah2 tue, lagi la..bru nak kenal dunia kot..

    tyng sana sini..taken by lah, i herat him lah..mcm2

    http://blackoutlah.blogspot.com/2011/02/brcinta-sblum-kwen-vs-brcinta-slpas.html

    ReplyDelete
  10. betoi2!!!
    meluat ngat aih~ mcm dh sah jadi laki bini~

    yg sekolah2 tue, lagi la..bru nak kenal dunia kot..

    tyng sana sini..taken by lah, i herat him lah..mcm2

    http://blackoutlah.blogspot.com/2011/02/brcinta-sblum-kwen-vs-brcinta-slpas.html

    ReplyDelete
  11. hahaha999...
    lawak la topik ni... tapi agak setuju jugak la... tapi kalu ikut xtentu gi kawen tu... kalau dah kawen tapi letak gambaq cam gitu byk2 owg kata plak tu belom tentu kekal... ops... bagaimana... jawapannya berpada-pada la dalam segala hal kot...hehe

    ReplyDelete
  12. salam...
    betui tu..jangan tayang masa bercintan....tayang gambaq masa kawin..klassssss...moga GKSB cepat kawin

    ReplyDelete
  13. takdak gambaq pakwe untuk dipertontonkan..haha..

    **saya single, saya OK! =D

    ReplyDelete
  14. patutnya kamu kata tepuk perut tanya hati...
    hehhe.. sebab hati duduknya dekat perut...
    kalau dekat dada, itu ada jantung dengan peparu je...
    (ada pula nak mengajar orang OE nie... suka hati orang tulah, blog dia)
    hehe.. OE main2 je...

    entahlah nak kata apa... sebab banyak juga OE jumpa blog macam tu...
    dan ada juga OE komen kalau OE baca entry diorang...
    biarkan jelah...
    (n_n)

    ReplyDelete
  15. sabo gk sabo.. tarik napas hembus tarik napas hembus.. eh bkn kentut tau.. hahaha

    ReplyDelete
  16. kalo setakat satu gmbr, boleh diterima lg..tp kalo dr atas smp bwh sumer gmbr dgn bf/gf, bosan giler kot! hehe..

    Jom Lawat: Blog Bardboo
    Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

    ReplyDelete
  17. wah ayt sakan ..hihi.. tp mmg ada oag yg mcm 2..tp ada yg cuma myelitkan 1 2 kata 2 pun bukn pada semua entry..tp nk wat cmna,dpa pnya blog,biaq p j la..kita yg tgok ni wat2 xnmpk dah.. maafla cik gksb..biarkan j la dpa dgn cra dpa kita dgan cara kita okeh?? sowi k..

    ReplyDelete
  18. sbnrnye bnda nie bukan isu besar pon. kite yg single mingle nie, diam2kan aje sudahlah. Doakan kebahagiaan diorg, itupun dah ckup baik. Kalau diorg nak show off ke, ape ke, itu diorg punye hal. Nanti 1 day terkena kat kite balik, cane?

    So, diamkan aje. Lainlah kalau diorg show off gambar2 yg 'bkn2'... kalau jd mcm tu, barulah kite ada hak nak bising..

    OK. peace no war! :D

    ReplyDelete
  19. cheq kapel ngan mak cheq..ngan fmily cheq..ltak gmbaq dpa bnyk2 xpa kot no..ahaha

    ReplyDelete
  20. @zama

    GKSB tak marah pon... hya setuju dgn apa yg diperkatakan oleh nazirul tu hehe

    ReplyDelete
  21. @miza,

    itulah pasal, internet ni luas.. =) silap hb merana diri

    ReplyDelete
  22. izan,

    memang sendat, sampai nak loading pon susah hihi

    ReplyDelete
  23. @aty,

    kalo dh kawen lain la..mmg dh sah hubungan tu...

    ReplyDelete
  24. nak buat mcm mn,marka depa lawa kot....biaq jela...
    (walau pun memang menyampah tgk)
    hehehehe...

    ReplyDelete
  25. @aiman,

    owh macam tu ka? haha

    errr...cun ka? =P

    ReplyDelete
  26. @myssmie,

    ahahaha.....

    taken by yg tak boleh blah tu..

    skali kanyaq lagi hakhak

    ReplyDelete
  27. @picairin,

    yeah setuju sangat..jangan over ye dak??

    ReplyDelete
  28. setuju2! cek pun x bp berkenan tgk..hurmm..ada yg sekolah x abeh g,tp menggatai x ingat dunia..kesian kt makpak dpa..huhu..

    ReplyDelete
  29. kalau tayang ex marka xpa kan? haha.. ;-p

    ReplyDelete
  30. hat lagi meluat tu ad lak men tukaq2 kapel mcm tukaq baju..bulan ni ngn org len bulan depan muka len pulak.pulon ja lebih xkemana pon :P

    ReplyDelete
  31. kak gksb!! marka sorang. hahaha

    ReplyDelete
  32. huhu btol2! org mluat klu ade blog mcm ni. nti ade la yg kate, 'bajet die sorg je ade pakwe.clash nti padan muke' hmmm tu ibarat doa kan? :)

    ReplyDelete
  33. huhuk..gigi terasa sikit nih..
    tp tak de la nak cita lgi pasal bf ni...ngeee :)

    ReplyDelete
  34. hahahah pasal letak pixca pakwe/makwe tu..urmm..agkagk la wei..nie law 1 blog penuh pixca pakwe/makwe dier..cam sawan lakk haqu tgokk :))

    ReplyDelete
  35. t'lmbt ke nk komen??actually xphm mksd 'marka'..bhsa utara ka??hihi

    stuju sgt2..mluat gk tgk owg duk tyg bf/gf diorg.bkn jlez tp ingt2 la...
    klo bgga sgt ngn bf/gf tuh..wt blog 2 jd private! xprlu tyg k..

    ingt lajgk..kite tgur bkn sbb jlez.sbb bnde 2 slh.

    amar ma'ruf nahi mungkar.
    sme2 la kite b'doa ntok kbaikn kte smua..
    maaf jika kasau sgt..
    ;)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi