Thursday, February 10, 2011

ANDA BERANI DIREVIEW? SAYA BERANI ANDA BAGAIMANA?



Buat pertama kalinya GKSB nak join segmen blog review.

Selalunya kita tak tau apa yang tak kena dengan blog kita, so kadang-kadang kita perlu jadikan orang lain sebagai cermin diri kita.

Bukan bertujuan untuk menjatuhkan kita tapi sekali sekala pendapat orang lain pon penting juga betoi dak??

Mungkin ni sedikit sebanyak dah menjawab kenapa GKSB minat direview.

Pendapat GKSB pulak pasal blog Melayu Frustasi ni, blog dia kemas, menarik, tersusun (eh sapa yang review sapa ni) dan ada potensi menjadi blogger yang dikenali ramai walaupun masa aku mula masuk blog dia aku terfikir

"Eh katak? Dah la aku geli dengan katak, nasib baik katak dalam blog dia comel tapi katak sebenar memang tak comel ok?"

Apa-apa pon sapa yang nak join meh ke blog ni "Blog Melayu Frustasi"

Kasi support sket beb kat kawan-kawan.

Jom Join

=)

10 comments:

  1. salam...
    menarik jugak topik ni....

    ReplyDelete
  2. wah
    bagus2
    nanti den nak baca lepas direview

    ReplyDelete
  3. tak pandai lah nak wat review blog org..hehe

    ReplyDelete
  4. oo..kira blogger ni review blog ko la ek..huhuhu..sila sila. leh tmbh kawan blogger

    ReplyDelete
  5. wah..bagus ni..mcm akak, akak xkesh kalau memberikan kebaikn..jgn ada yg berniat dengki dh..stuju tak ??hehe

    anis dh stabil..ok ler kott..hhe

    ReplyDelete
  6. wah..bagus ni..mcm akak, akak xkesh kalau memberikan kebaikn..jgn ada yg berniat dengki dh..stuju tak ??hehe

    anis dh stabil..ok ler kott..hhe

    ReplyDelete
  7. anis..rview la akak..kahkahkah..*kiddig*

    ReplyDelete
  8. salam, alcatraz nak join blh tak?

    ReplyDelete
  9. ASSALAMUALAIKUM

    HAI..SAYA MIZZ SUE,
    NAK MINTA ALAMAT RAKAN BLOGGER YANG PALING SAYA SAYANG BOLEHKAN?

    SAYA NAK MENJEMPUT NI.

    PLZ,HANTAR DI
    sue_546@yahoo.com

    SERTAKAN,

    NAMA:
    ALAMAT SURAT MENYURAT:
    ALAMAT BLOG:
    NAMA ANDA DI BLOG:


    I LOVE U KORANG!!!
    AJK OPERASI KUMPUL ALAMAT.

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi