Monday, February 7, 2011

APA NAK DIKATA??


GKSB nak update link blogger yang dah join "Kami Blogger Utagha" tapi disebabkan internet kat U ni macam apa lagi...Sat ada sat tak ada.

GKSB postpone dulu na?

Sapa yang belum join p klik Banner kat sebelah kanan ampa tu.

Buat entry dulu tau baru GKSB boleh masukkan link ampa nanti.

Jangan lupa add FB GKSB gak orait??

Mood nak blogwalking terbantut gara-gara tenet macam ta*k

hohoho

8 comments:

  1. xbley tinggalkan jejak kat shout box, bley tinggalkan kat cinie?? (^_^)V

    ReplyDelete
  2. TENET LAJU...
    tp keje banyak la plak!

    ReplyDelete
  3. kita bakal dapat standard baru dalam wireless network atau mobile network, iaiatu 4G LTE..maybe kalau Telco's kita adopt tech ni kat negara kita, maka,dapat le kita merasa speed yang laju skit secara mobiliti..

    tersiksa rasanya dengan 3g yg kejap 3g,kejap siput sedut ni...

    Saya akan review pasal 4G LTE kat blog saya ni, jemputlah jenguk2 selalu kalau nak tau ye..

    Nak tau sedikit sebanyak mengenai gadgets,gizmos dan latest tech? Klik je sini.

    ReplyDelete
  4. sama la...internet hampaeh...

    ReplyDelete
  5. wah wah wah..bagus noo..
    bkepimpinan awk ni dik..

    ReplyDelete
  6. sebab tu saya slalu online pagi jer...

    ReplyDelete
  7. grr... blog sj under construction..kejap ade.kejap x de..aaaa

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi