Saturday, February 12, 2011

BILA PEREMPUAN SIMPAN BULU KETIAK PANJANG?



Apa yang aku nak tulis ni mungkin agak sensitif bagi sesetengah orang tapi aku nak tulis juga pasal ni.

Al-kisahnya semalam roomate aku baru balik dari toilet pastu dia cakap "GKSB, 1st time Mak Limah (bukan nama sebenar) tengok perempuan bulu ketiak lebat. Lebat gila sampai terkeluar-keluar. Tak cukur ke?"

Aku pon dah tergelak-gelak dah masa ni. Dok kutuk-kutuk sembang segala bagai pastu aku pon keluar nak p toilet.

Sekali aku masuk bilik balik aku tanya roomate aku "budak yang Mak limah cakap tu rambut dia panjang, orang cina kan?"

"A'ah betoi la tu.." jawab Mak Limah.

Masa ni aku dah tergelak besaq dah. Patut la pon. Memang panjang gila bulu ketiak siap bila dia jalan sambil goyang tangan nampak terkeluar bulu-bulu ketiak tu kot tepi. Dah la pakai baju tak ada lengan.

Fobia aku tengok.

Sikit hari lagi memang boleh buat tocang tu hahaha...

Nak tau panjang macam mana?

Boleh diibaratkan macam ni





Ahahaha..

Aduh.

Boleh simpan panjang-panjang nak buat tocang ka apa tu?

Kalau tak silap tu cina foreigner kot.

Depa dah la jenis suka pakai baju lengan pendek.

Kalau tiba-tiba lelaki tengok macam ni



Lelaki pon fobia sama kot hohoho.



NOTACIKGADIS: Cukur jangan tak cukur


PIC:GOOGLE

31 comments:

  1. as'salam...

    tu la ampa x tau...

    ni mai cx nk bg tau...budak tu simpan bulu ketiak tu sbb nk wat mcm dlm cita farry tail tu la...

    nnti ada putera nk mai selamatkn dia dri castle tu...

    pki bulu ketiak dia la nk kuaq kot tingkap tu...

    ghahahahahahha....

    ReplyDelete
  2. ish3.. ada gak org cmtu no.. geli ngat aih!!

    ReplyDelete
  3. haha, paling jijik kot pompuan bulu ketiak panjang.haha

    ReplyDelete
  4. hahaha..pengotornye la minah tu..mesti ketiak die berbau....hahahhaa..xthn gelak da..

    ReplyDelete
  5. Kalau lelaki pula cam ne? Ok je ke?


    New entry: Design pertama

    ReplyDelete
  6. hhehe agak geli...rasanya tak patut la seorang perempuan/gadis/mak orang sekali pun tak jaga bab2 ni...
    kadang kadang muka je cantik tapi kalau dalaman tak jaga..tak ok gak..

    ReplyDelete
  7. memang sangat lah tak supan .
    bukan nak cakap tapi memang ada pengalaman duduk dgn org yang tak suka cukur nih . haishh terseksa ceq . hehex

    ReplyDelete
  8. ahahhaa.. gila serabai!
    jenih malas nk cukoq.. haha..
    failed!

    ReplyDelete
  9. tiak licin ni melambangkan kebersihan jugak ler partly [yg benor], tp entahlah, depa kot budaya lain kepercayaan lain.... ek

    ReplyDelete
  10. euwwwwwwwwwwwww....wekkkkk..wekkk...
    x sukaaaaaaaaaaaaaa......!!!!

    ReplyDelete
  11. pernah tgk sekali org mcm nieh..

    fuhh... serammmm...

    ^-^

    ReplyDelete
  12. salam...
    ikat tocang atau buat rebonding..tak pun buat afro macam rambut david arumugam allycat...hehehehehe

    ReplyDelete
  13. hehe.. better use tweezer or epolator rather than shaver.. just a suggestion. hehe.. neway, memang geli kot perempuan tak jaga ketiak.. ;)

    ReplyDelete
  14. err..geli kot kalau ada pempuan cam ni....adeh..

    ReplyDelete
  15. cikgetah pernah jumpa org mcm nih..tapi keling....hahah sumpah geli !!!

    ReplyDelete
  16. selekeh tengok bulu ketiak panjang2 macam tu...weeeerrrkkk...=p

    ReplyDelete
  17. omaigod!siyes ngeri!HAHA..sungguh x senonoh ok..kot ya pon nk simpan bulu ketiak pnjg, pakai la bju berlengan..huhu

    ReplyDelete
  18. mintak jauh la dari jumpa pompuan macam ni..huhuhu.. seram yang amat~

    ReplyDelete
  19. ahahahahaha..euuuuwwwwwwwwww..geli kot!

    ReplyDelete
  20. Cuba Anis pulak simpan bulu ketiak tu, mesti seksiiiiiiiiiii.. haha ^^

    ReplyDelete
  21. yek..geli den nengok...seram giler la...hehe

    ReplyDelete
  22. Nak buat blog post fasal cina hong kong yang bulu ketiak panjang terjumpa yang ini pulak hahahh...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi