Tuesday, February 15, 2011

DISERANG VIRUS MALWARE? CARA NAK ATASINYA.




Blog aku diserang virus Malware. Nasib baik la aku dah download siap-siap antivirus tu. Bila dah scan ada la 16 ekoq yang tersesat masuk sini.

Tapi kena buang bloglist dulu lepas tu baru scan. Nasib baik tanya LM tadi.

Kalau ampa belum download Sila dowload DISINI


Hari ni semua pakat cuti kan?

Aku dok kat umah ni. Rasa malas gila nak balik Penang. Tapi esok da kelas, mau tak mau kena balik juga la. Dah la kelas kul 9pagi.

Tiba-tiba rasa Jumaat ni nak balik lagi

Keh3..

=P


Apa-apa pon Selamat Bercuti pada semua dan Salam Maulidur Rasul

Sambil-sambil tu jom tengok video si Puteri ni

video

20 comments:

  1. mcm mne virus boleh masuk dlm blog eh??

    ReplyDelete
  2. hoho.de lg ke malware mnyerang ni?
    eyka da lme xkna.da bg antivirus yg plg power.ngeh3 ^^

    ReplyDelete
  3. cmna kita nak tahu blog kita dh kena malware ni???

    ReplyDelete
  4. @qaseh

    blog tak boleh buka pastu nanti ada warning kena virus ni

    ReplyDelete
  5. aku kena gak tadi..... naseb bek dah penah kena so dah tau nak watpa.... festaim dulu meraung gak... =)

    ReplyDelete
  6. @cikpia

    1st time kena ni tapi nasib baik dah sediakan payung sebelum hujan huhu

    ReplyDelete
  7. ezma punye blog pon salu kene malware..asek kene delete bloglist jerr...uwaaaa..... :(((

    ReplyDelete
  8. ezma punye blog pon salu kene malware..asek kene delete bloglist jerr...uwaaaa..... :(((

    ReplyDelete
  9. Salam Maulidul Rasul !!

    TQ bg tips pasal virus tuh..Tgh nk download antivirus tuh :)

    ReplyDelete
  10. selamat ceq lom pnah kena lg

    ReplyDelete
  11. salam...
    kim salam kat adik tu...

    ReplyDelete
  12. patot la bkk blog cik gksb td dy bg warning psai malware nie...igtkan bnda apa..hehehe

    ReplyDelete
  13. akak, dah download, pastu cam ner nak scan????

    ReplyDelete
  14. saya baru jer kena malware.dh doawload dah.t.q

    ReplyDelete
  15. Gadis Kampung sebenarnya budak ICT kan???haha

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi