Friday, February 4, 2011

GATHERING LAGI?? KAT MANA PLAK??

Salam....

Halu2.....

GKSB baru nak meng "online" kan diri ni. Tadi balik makan kenduri kat kampung sat di Yan.

Ponat Drive. Kereta banyak maaa....

Esok nak ke Perlis plak, kawan aku bertunang.

Dan tiba-tiba dapat tau geng blogger Perlis nak buat Perhimpunan Komuniti Bloggers dekat Kuala Perlis.

Alang-alang dah ada kat sana, maybe aku singgah kot sat.

Kalau ada yang nak join sila la. Untuk maklumat lanjut sila ke blog Abg Teror.




Dan pada yang belum join segmen

KAMI BLOGGERS UTAGHA

Sila Klik Banner




Baru aku tau ramai juga bloggers dari utara ni.

Insyaallah lepas ni mungkin akan buat Gathering secara besar-besaran di sebelah Utara.

Kalau geng SB boleh ajak Heliza, mana tau kita boleh ajak Rozita Che Wan plak kan nanti?

Ahaha..

=P

13 comments:

  1. teramat la jelez dgn ampa. btw still leh join ke segmen blogger utghara tu??? chek tak wat lg

    ReplyDelete
  2. salam..

    chantek gak tu kalu nk organize kan gather besar2an...

    saya ada bpa2 idea yg mmg da plan nk wat tp x tau bila & mcm mna..

    kalu dah ada komuniti besar mcm ni apa kata kita wat gather2 smbil wat satu event amal...

    cam p wat kija amal smbil gather2 kat umah anak yatim..

    ReplyDelete
  3. @amel

    salam....

    idea yang sangat bagus....

    GKSB pernah terfikir benda macam ni...

    GKSB study kat Penang, kos plak major in social work,

    memang banyak badan NGO yang ada kat Penang ni untuk membantu orang yang kurang bernasib baik, mana tau kita boleh bekerjasama 1 hari nanti dengan depa??

    ReplyDelete
  4. kalu mcm tu apa kata kita plan wat time raya thn ni...

    dah bleh start workitout da ni...

    kumpulkan suma kroni yg ada...

    jom kita mengganas..hahahahaha...

    ReplyDelete
  5. wahhh nak join blogger utagha gak . cek pom utaghaa ^^

    ReplyDelete
  6. tak abeh lg rozita che wan? haha...

    ReplyDelete
  7. @amel

    ok, insyaallah....nanti kita gebang-gebang lain pasal ni na?

    ReplyDelete
  8. Salam . Hyep ! Fina nie . Heee~ best laa td . :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi