Thursday, February 17, 2011

KADANG-KADANG TAK SEMUA YANG KITA IMPIKAN AKAN KITA DAPAT


Insyaallah 19.3 ni akan diadakan Gathering di Utara. Setelah 2 kali berturut-turut telah diadakan di Alor Star yang aku anjurkan tu, kali ni akan dibuat di Penang plak.

Kalau nak buat kat Penang, nak buat santai jer, nak buat BBQ. Lagipun kalau tak silap aku, ramai juga blogger kat Penang ni.

Dan belum pernah lagi ada Gathering kat sini.

Kebetulan aku juga mendapat cadangan daripada budak-budak KBU supaya ubah untuk buat dekat Karnival Sg. Petani.

Ala Taman Tema macam kat Bukit Merah tu.

Macam-macam reaksi aku dapat hehe...

Sebenarnya bukan mudah nak puaskan hati semua orang, nak arrange tarikh yang sesuai bagi kena dengan semua orang.

Buat tarikh ni, orang tu tak boleh plak nak datang, kalau tukar tarikh ada plak yang tak boleh nak datang. Kalau nak ikut semua agak susahkan?

Bila dah tetapkan tarikh pandai-pandai la ampa adjust bagi free tarikh tu.

Pasal tempat tu, nanti la kita survey dulu macam mana.

Takut juga yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran..


Apa-apa pon Insyaallah aku usaha untuk buat yang terbaik untuk semua orang. Dan harap-harap cuaca menyebelahi kita.

Kalau ada sapa-sapa nak bagi pendapat silakan

=)

17 comments:

  1. amin.mudah-mudahan menjadi di penang :P

    ReplyDelete
  2. cian kat gk... sowi tuan penganjur... nora ikut ja... =(

    ReplyDelete
  3. suka yat nih

    dikejar tak dapat yang dikendong berciciran..

    ReplyDelete
  4. seronoknya japat jumpa geng2 blogger....tak pernah lagi jumpa..huhuhuhuhu....



    New entry: Hari yang membosankan

    ReplyDelete
  5. cian...xpa2...lambat lg kan...pelan2...just pilih tempat & survey dl yek...

    ReplyDelete
  6. kita hanya merancang tuhan yg tentu kan.. wink2!! :)

    ReplyDelete
  7. arghhhhhh.. jeleshhh.. nadh taleh maii ;(

    ReplyDelete
  8. carnival pun ok gak..tp kalau dpt bbq lagi rock kot..hehehe

    ReplyDelete
  9. rajinnyaaa gatheringg. hehe. moga2 apa yg dirancang berjalan lancar okay syg. hehe.

    ReplyDelete
  10. bercita2 nak join gath kali ni..hehe..

    ReplyDelete
  11. salam...
    lakukan yg terbaik itu adalah yg paling mulia

    ReplyDelete
  12. 19.3??nampaknye kali ni pun tak berpeluang lagi nak join..sedihnye..T_T

    ReplyDelete
  13. waaahhh ade rezki bole la ketemu ya...

    ReplyDelete
  14. bestnya kalau dapat attend gathering2 nie...
    OE teringin juga nak pergi tapi nanti ibu OE mesti tak bagi...
    lagi2 sekarang OE duduk asrama & dekat Kelantan sekarang ni... mesti ada gathering dekat belah2 utara dengan selatan...
    tak ada ke orang nak buat gathering dekat kelantan? OE nak ikut...

    p/s: salam perkenalan... (n_n)

    ReplyDelete
  15. Cik GKSB.. msa raya nnti wat la kt kedah lagi :-) raya baru balik kg lama ckit..

    ReplyDelete
  16. moga semanya berjalan lancar...sis teringin nak join gath...bila ye?huhu

    ReplyDelete
  17. wahhh! syioknye bergather2...hav fun!

    best tol blogger2 utagha nih..:D

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi