Wednesday, February 2, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA : ADA YANG SINGLE LAGI TAK?




Sebelum ni GKSB dah update untuk Geng-geng Utagha yang dah join segmen "Kami Blogger Utagha" di ENTRY INI

Dan ini senarai yang terbaru, jom berkenalan dengan depa ni

















Dan pada ampa semua ni kalau free esok jom ramai-ramai join Mini Gathering ni seperti yang tertera pada Banner.

Tolong buat entry pasal ni boleh?




Ampa nak cari jodoh ka, nak cari bini nombor 2 ka sila kan ahaha...


Pada yang nak p, tolong confirm kan dekat entry ini.

12 comments:

  1. orait2 mlm nanti ceq publish naa entry geng utaghaa

    ReplyDelete
  2. nora ada wat entry... tapi nora tak sure lagi gi ker tak... tengok la...

    http://noraamila.blogspot.com/2011/02/perhatian-kepada-blogger-dari-utara.html

    ReplyDelete
  3. che ain xdpt join skunk stay penang..dlu stay a.s la..

    ReplyDelete
  4. weee sy owg alor staqq . nak pegi jugokkk!!!

    ReplyDelete
  5. not sure yet... kalau pegi kenal2 jap leh? sb da kenduri esok...huhu

    ReplyDelete
  6. uihhh nama cek ada ka...? heehe.. meriah noh geng blogger utara..

    ReplyDelete
  7. ceqq ada function len...
    bowl juga,,
    tpi kat cp

    ReplyDelete
  8. salam..
    alamak tak bulih pi la....mak mentua buat kenduri arwah..

    ReplyDelete
  9. hehehe bestnya gathering utara noh..saya org utara gak hehehe follow blogger utara plak :)

    ReplyDelete
  10. bestnya ada gathering,, saya pon org utara.. tapi xleh join.. skung ada kat langkawi... kim salam kat semua ea...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi