Tuesday, February 1, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA : MARI BERKENALAN & MEETUP BLOGGER UTAGHA??




Assalamualaikum..

Selamat 1 haribulan kawan-kawan =)

Mari kita berkenalan dengan orang-orang utara yang dah menyertai "Kami Blogger Utagha" di blog aku. (RIGHT KLIK, NEW TAB)

















Terima Kasih sebab menyertai.

Pada yang belum sertai sila RIGHT KLIK SINI



Dan aku nak survey sket ada tak yang boleh join?

Buat kecik-kecik jer ni hehe..



Cadangan Aktiviti:

Meetup blogger @ Star Parade Pacifiq Alor Star, Kedah

Tarikh: 3-2-2011 (khamis)

Tempat: SUPER BOWL

Jam: 2 Petang

Aktiviti: Bowling dan Ice-Breaking

Ada sapa-sapa nk join tak??

13 comments:

  1. x pandai main bowling...tp i'allah kalau xde apa leh je pegi jupe

    ReplyDelete
  2. i nak join....
    parichantek.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. adehh..jauh sgt la tmptnya..huhu..wt la kt penang plak...;P

    ReplyDelete
  4. adehh..jauh sgt la tmptnya..huhu..wt la kt penang plak...;P

    ReplyDelete
  5. Alorh..alor star lagi..uwaa..watla kat sg petani ke..hee :D

    ReplyDelete
  6. alaaa..sy kat KL..huuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  7. tak boleh pegi la..still ade kat selangor...tak balik kampung..huu...thanks invite by the way..=)

    ReplyDelete
  8. kalau sp tengah2 gak kan...org penang pun leh mai...heheh...shida tak kisah la mana2...kalau xde apa2 i;allah pegi

    ReplyDelete
  9. insya allah~
    kalo x da pape ari 2
    bloy join~

    ReplyDelete
  10. owhhh... ni yg awk maksudkan tu eh?
    ermm.. xleh nk confirm lagi ar..
    coz ada kursus BI..
    kalau abis awal, insyaAllah saya pi.. :D

    ReplyDelete
  11. insyaALLAH kalau xda ap2 program sok...=)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi