Thursday, February 10, 2011

KAWAN-KAWAN BARU



Ni geng-geng baru kat KBU ni. Tapi sebelum tu aku nak ulang balik kot-kot ampa terlepas pandang.

Nak join KBU ni mudah ja, ampa buat entry pasal ni pastu letakkan banner ni kat entry bagitau ampa asal dari negeri mana. Kalau tuliskan nama tempat sekali lagi bagus.

Tujuan dia adalah untuk menghebohkan perkara ni pada geng-geng utara yang lain, yang mungkin tak tau pasal ni.

Lepas tu ampa tinggalkan link entry ampa tu dekat ENTRY NI. Bukannya apa, satgi ampa tinggal kat merata-rata satgi kalau GKSB terlepas pandang ampa kecik ati plak kan?

Lepas tu add FB GKSB jangan lupa bagitau ampa geng KBU senang GKSB nak invite ampa masuk dalam group KBU yangg dalam FB tu.








Tolong cukupkan syarat-syaratnya dulu yer baru GKSB boleh listkan link ampa.

Ok dah selesaikan?


Jom kenal geng-geng KBU yang terbaru ni..






















UNTUK SENARAI TERDAHULU:






11 comments:

  1. ramai jugak org utagha nowh..
    bley la wat gath yg grand2 pasni..
    kat hotel ka.. heheh..

    ReplyDelete
  2. nama aina ada , heee . thankssss <3 :)

    ReplyDelete
  3. @Solihin

    amboi hotel....

    hotel bajet ka? hahaha...

    insyaallah 1 hari nanti siapa tahu?

    ReplyDelete
  4. org utaghaa terbaekk. hahaha

    ReplyDelete
  5. chek eja garfield salah tu...
    huhu...T.T

    ReplyDelete
  6. hehehe..niesz org selangor..xley la nk join ek..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi