Thursday, February 24, 2011

MASALAH PROBLEM


Aku tak tau la apa masalah 2, 3 hari ni. Internet macam apa lagi. Buka kat dashboard kosong. 1 link blog pon tak ada. Nak jenguk blog ampa pon susah.

Dah la bloglist tak ada gara-gara kena serangan malware durjana hari tu. Nak buat bloglist baru pon tadi tak boleh gara-gara internet macam apa lagi.

Nuffnang pon tak boleh nak buka. Buka pon boleh tengok earning ja.

Sabaq ja la. Haihhh....

Sapa tau punca jadi macam ni?

Sebab internet gelong ka atau ampa pon hadapi masalah yang sama?

Ce cite ce cite. Jangan bako sudah

=P

7 comments:

  1. GKSB pakai apa?brodben ka streamyx?

    ReplyDelete
  2. ramai gak alami masalah ni akhir2 ni ek..huhu


    ni link kalau yg akak punya pun dh ilang...hahahaha

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/kecewasakit-hatipernahkah.html

    ReplyDelete
  3. teringat kat ex-roommate OE masa matrik Kedah dulu...
    dia selalu cakap 'gelong' rindu pula dekat dia...
    (OE... tak ada kena mengena dengan tajuk)

    oh OE pun kena juga sekejap je...
    entahlah pasal apa dia jadi macam tu...
    tak mengerti.. (n_n)

    ReplyDelete
  4. sakit ati betul dgn virus ni..xpasal2 semue bloglist kena delete sebab tkut terkena virus..ehe..saba je la kan..

    ReplyDelete
  5. syg..sis pun kena cam tu..tak leh check tfafik dah skrg nih..sedihhh dan dashboard kosong.plizz bg tau klu GKSB dah atasi masalah ni

    ReplyDelete
  6. salam...
    menda tenet ni kadang laju kada cam siput...kata TM pakai yang laju dan laju jalan dia..tapi masa slow aduhhh penin jugak

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi