Wednesday, February 2, 2011

MASIH ADA YANG TERLEPAS PANDANG KA PASAL MINI GATHERING ESOK?

Ada yang tak tau lagi ka pasal Mini Gathering esok?

Semua maklumat seperti dalam Banner.

Dan kalau ada apa-apa sila hubungi 019-4446535 .




Sebenarnya aku berdebar-debar ni nak tunggu esok.

Sampai aku pikiaq yang bukan-bukan la contohnya takut Pusat Bowling tu tutup haha...

Adeh....

Sebelum ni aku dah anjurkan Mini Gathering untuk kali pertamanya Masa Hari Krismas hari tu. Mungkin ramai yang terlepas.

Kali ni Tahun Baru Cina plak hehe...

Kalau nak tau cerita masa Mini Gathering hari tu RIGHT KLIK SINI

Lepas ni teringin nak buat kat Penang plak. Masalahnya kalau aku balik Penang ja, memang akan BZ, ditambah line wireless yang sat dapat, sat tak dapat tu.

Kalau ada yang teringin jadi penganjur kat Penang, sila kan yer hehe...

Cuma esok ni, buat Mini Gathering jer mungkin Insyaallah 1 hari nanti kita boleh buat Gathering.

Semoga esok berjalan lancar.

Dan pada ampa yang tak sure lagi nak p ka tak, esok kalau tiba-tiba ampa dapat hidayah terus p la dekat Star Parade tu nowh.

Jumpa di sana esok...

Tolong promote sama Banner mini Gathering ni.

=)

15 comments:

  1. wow... cek mmg na p alor staq pun besok.. hehehe.. boley x nak join ni??

    ReplyDelete
  2. halamak haihh . dah x dok kedah dah .ada kat penang plak . huhu buat kat penag tao tao nanti .

    ReplyDelete
  3. haha.. mudah-mudahan sy akan dpt hidayah besok.. :D

    ReplyDelete
  4. huhu esok tak leh pi la plak da kenduri kalau tak best la kan kahkah haish malu..lari.. :)

    ReplyDelete
  5. cek tak join lagi kami blogger utara ni...takpa ka p?huhu

    ReplyDelete
  6. teringinnya nak gi tapi tak der member la.. nak gi swang macam hehehhehe.... ssh la... kirim salam je la pada semua.. ok??

    ReplyDelete
  7. Intan > boleh saja =)


    Izamir > hahaha.. nti jadi pulut kacau plak


    anith > orait jumpa di sana esok =)


    makcek > insyaallah =)


    solihin > aminnn.... hahaha...


    tomato > syok woo hehe =P


    Efa > tak apa.. lain kali ada lagi


    nur > tak pa aih... hehe


    nora > ala sorang pon xpa.. GKSB kn ada hehe =)

    ReplyDelete
  8. ala..tak dapat join...
    tak balik kampung cuti ni...
    maybe next time ok =)

    ReplyDelete
  9. gathering ag. aktif betol. seronok kot. hehe.

    eh3 tak sempat ke nak tunggu kte balik dulu~ :P

    ReplyDelete
  10. uihh!!!
    gue kalo sempat gue pergi..
    ada program skit ni...

    ReplyDelete
  11. uiksss...no fon anis ka tu???hehe

    ReplyDelete
  12. maap la...
    x dapat nk p gathering..
    kami kt kuantan la ni ada kija..
    smpi 13/2ni..
    insyaAllah nx time pnya kami p nah...
    papapun tima kasih la jemput kami noh..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi