Wednesday, February 2, 2011

MINI GATHERING BLOGGER UTAGHA 2011

Salam...

HaLu-halu.....

Ni cheq nak habaq sikit, pada yang ampa cuti Tahun Baru Cina nanti dan yang tak tau nak buat apa meh kita pakat turun ramai-ramai main bowling.

Kat mana?

Seperti yang tertera di banner berikut.






Kalau ada sebarang pertanyaan hubungi

019-4446535

Jumpa di sana......



Kepada geng-geng "Kami Blogger Utara" meh la join.

Sebar-sebarkan yer supaya kawan-kawan lain dapat tau sama

=)







20 comments:

  1. ala..jauh plak...penang ke alor setar..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. salam...
    bestnya dapat main boling...
    kita tak gheti main...
    kim salam pada semua geng blogger utagha

    ReplyDelete
  3. tak dapat pegi.. jauh di nun..huhu... nak kirim salam kat blogger2 utara...

    ReplyDelete
  4. Sama la cheq pun dok Penang, kalau Pacific Perai konpom cheq leh p..hehee

    ReplyDelete
  5. laa nadia nak pegi arini dgn my buddies esok tau2 dah macm ramai :D

    ReplyDelete
  6. wah, bestnya. taktau le dapat join ke tak ni. memang balik kg, tapi, ada kenduri plaks.. (+_+')

    ReplyDelete
  7. lol. i balek kdh sok ptg..coz kene kije..xdpt la juin..huhu

    ReplyDelete
  8. 0rg bleh sgt nak pi..tp kebetulan 3hb tuh ada 2 umah knduri nk kna attend~bley x kal0 kita survey dlu suma free tarikh bila,n katna nk wat..cm lg sng sket nk kumpul org..

    ReplyDelete
  9. princess > insyaallah nanti kita ke penang plak =)


    pak long > saya pon xpndai sangat ehehe... insyaallah =)


    zaty > ala tak ada rezeki nk jumpa


    nida > hehe insyaallah =)


    Myra > cadang nak buat kat penang plak nti.. cuma masa tak mengizinkan lg...


    nadia > enjoy ur self hehe =)


    najwa > try la ejas bagi leh join hihi


    cik Tqah > tak apa.. =)


    Akuro > dulu dh pernah survey, tapi ssh sket sbb ada ja org yg xboleh nak attend bila ada yg pilih tarikh tertentu

    so rasanya tetapkan tarikh dan spa yg nak join kena la ejas masa masing2 tu lagi ok kot =)

    thanks atas cadangan =)

    ReplyDelete
  10. insyaAllah kalau tiada aral melintang.. :D

    ReplyDelete
  11. uihhh esok ka..? ehhe.. cek segan. x penah join lagi gathering2 nih

    ReplyDelete
  12. Salam...

    nak pi jauh sgt. kirim salam je la pada semua oghang utagha...dari Iza teratak usang.



    Teratak Usang

    ReplyDelete
  13. xnk ice breaking xpa dak. chek maluuu . :((

    ReplyDelete
  14. SP ke Alor Star memang dekat. tapi esok CNY, so takut jam gila highway tu..
    adoiii..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi