Sunday, February 20, 2011

MINI GATHERING GENG KBU

Assalamualaikum semua....

Meh sini nak update pasal Mini Gath tadi yang dianjurkan oleh Ady Budika di Star Parade Alor Star.

Kami semua janji nak jumpa di Super Bowl dekat Star Parade. Aku p dengan si Me'aw. Lepas tu jumpa Intan kat sana. Masa sampai tu ada la 2 orang laki dok depan super bowl tu sambil dok buka laptop.

Segan nak tegur takut silap orang. Kami pon masuk dalam Bowling tu. Lepas calling Ady rupanya tu la depa. Tengok-tengok ramai dah yang ada.

Aku punya main segan lagi. Yela dalam FB KBU tu menyakat depa tak abeh-abeh. Bila dah jumpa jadi malu hahaha... Rancang nak main bowling tapi ada tournament plak. So kami lepak kat food court.

Sesi Ice-Breaking dengan semua.




Blogger Lelaki Ady sorang jer yang datang bersama PA dia hehe sapa tah nama lupa plak nak tanya =P


Ni geng-geng perempuan yang cute-miut ;)







Sila layan kan saja gambar kami yer

=)





Tomey

=)




Ady saja tunduk walaupun hakikatnya hmmmm...

Malas la nak sebut paham-paham sendiri la hehehe..

(sama tinggi eh silap sama rendah hakhak)




Lepas tu kami gerak ke Perlis. Ke dewan 2020 untuk jumpa 2 orang bloggers di sana iaitu Adi Suda dan Akuro Aizawa







Ehem ehem..

Pasangan pertama yang berjaya dipertemukan di KBU

Siap bersanding lagi kat sana ahaha

=P


Itu la Adi Suda..ensem budak ni.. Nasib baik pangkat adik-adik ja ni ahaha...


Siap pelamin AADK tu ahaha...

Time ni semua pakat dok tengok kami, riuh rendah kat sini hehehe...

Kami p serbu booth cik Akuro aka Syaliza yang kiri sekali tu =)

Lepas mai sini kami p serbu Kola Perlis, makan kat sana ramai-ramai.




Apa-apa pon terima kasih pada yang hadir tu. Bertambah erat silaturahim antara kalangan geng-geng KBU =)

Antara blogger yang terlibat dalam Mini Gath ni adalah
















26 comments:

  1. ouh no . gambaq bersanding tu tak buleh belah,tapi tape lah,ada sponsor dari aadk gak tu,hehehe :)

    ReplyDelete
  2. waa..chumil2 suma..hik2...
    ni yg makin cegan nih..lalala

    ReplyDelete
  3. wahh best nya depa. rugi xdapat ikut. huhu.
    sapa pasan tak muka cik GK da iras-iras ady budika???
    hihi c(:

    ReplyDelete
  4. besh nya la.. sedih sebab tadapat p.. tapi nak wat camna kan.. mda bukan rezeki ag.. tapi, One day Nadh pasti join jugak.. ;)

    ReplyDelete
  5. ohhh..patut anyss balik aloq staq..ada gath..sori tau tak dpat tolong tumpangkn anyss ari tu..ptg jumaat memang salu balik lewat sket p jog dgn opismate..sori2..T_T

    ReplyDelete
  6. bila adik-bradik bertemu...riuh-rendah la jdnya... =)

    ReplyDelete
  7. ngeeeee..tak mmpu berkata apa2..ahaha

    ReplyDelete
  8. Bestnye, bestnye... Memang comel2 pun semuanye...Hehehe

    ReplyDelete
  9. awat GKSB x habaq nak singgah kat dewan 2020.. ceq ada ja kat situ tadi
    :)

    ReplyDelete
  10. hamboi2! Siap sanding gitu ehehehee :D

    ReplyDelete
  11. meaw tak lama dah tu.. tak sabaq dah..haha XD

    syiok ek.. sory tak dpat join.. :'(

    ReplyDelete
  12. ingat anis yg bsnding td...haha

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/teruknya-perempuan-itu.html

    ReplyDelete
  13. baguslah selain sibuk berblogging boleh juga tautkan silaturrahim...

    ReplyDelete
  14. best best best... nanti make sure kte sume buat lg.. hehehe

    ReplyDelete
  15. bestnya... bila la aima dpt join gathering... asek bizi jek

    ReplyDelete
  16. tak leh nak kata apa dah jupe depa semua semalam...syok tak sanggah..hahahah...t wat g tau..i'allah kakak korang akan join hahahhahaa

    muka gk ada iras ady wah wah tu tanda nyer ada jodoh

    ReplyDelete
  17. kenape sume org g gathering ek..trend eh zmn skrg??

    ReplyDelete
  18. wah bestnya....
    nanti kalau datang tempat OE, beritahulah ye.. manalah tahu boleh join... (nak jugak)
    hehehe... nice and fun... (n_n)

    ReplyDelete
  19. meriahnyeeeeeeeeeeeeeeeer kelihatan....

    ReplyDelete
  20. Wahhh!!!.... menarik2....best..... Meriah..... hehe!

    ReplyDelete
  21. xdapat join kali neh...keje la,huhu...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi