Sunday, February 6, 2011

PERJUMPAAN BLOGGERS DI PERLIS MAKAN IKAN BAKAR WEH...MANA MAU CARI??

Auuwww......

Sedap tak makanan di bawah ni???

Inilah santapan kami masa p perjumpaan bloggers Perlis kelmarin. Walaupun aku kedahan ada aku kisah? Hakhak...

Kebetulan kelmarin aku p Perlis kenduri kawan aku tunang, balik tu singgah jumpa geng-geng bloggers.

Sedap tak sedap tak?



Memang sedap ok?

Ikan bakar cicah ayaq asam meletup kot.

Dan sotong goreng celup tepung yang telah membuat muka,hidung, mata aku menjadi gatal sampai hari ni dok terasa lagi ni..

Antara bloggers yang hadir adalah Uncle, Abg Teror, Nora, Zaty, Fyna, Mama Mia, Alcatraz dan 2 orang bodyguard sapa tak tau kan? Hehe...





Kami sedang mendengar pendapat Uncle pasal kelebihan pakai domain sendiri dan juga blogspot. Termasuklah isu autoblogwalking yang menjadi isu hangat baru-baru ni.




Dalam banyak-banyak makanan ikan bakar ni yang terbaik ar wa cakap lu...






Ehem ehem si Zaty bersama bodyguardnya hakhak





Yang ni tak tau bodyguard sapa...hoho..

Muka dah jadi cam apa dah time ni gara-gara makan sotong.

Merah+bengkak

hukhuk






Dah selesai makan, apa lagi, sesi mengambil gambar la.

Konon-konon nak bergambar time sunset sekali jadi moon dah haha..

Gara-gara rancak sangat dok menyembang

=P








Bloggers gegurls yang cun-cun (cun ka) hahaha





Ni kali ke-4 aku join gathering dan kali ni paling menarik sebab terdiri daripada pelbagai lapisan umur.

Baru lepasan sekolah pon ada tau.

Yang paling muda tu aku la kan? Baru habis sekolah hahaha ***sila percaya





Inilah orang kuat yang anjurkan perjumpaan semalam

=)



Apa-apa pon terima kasih pada semua yang hadir dan juga abg Teror yang anjurkan perjumpaan bloggers kali ni.

Insyaallah lepas ni mungkin kita boleh gabungkan perjumpaan seluruh negeri di Utara ni.

Lagipun sekarang ni GKSB tengah kumpulkan geng-geng "Kami Bloggers Utagha"

Lepas ni sapa tau kita boleh anjurkan Gathering secara besar-besaran di Utara ni?

Tak mustahilkan?

Bagi aku, inilah satu cara kita nak mengenali antara satu sama lain tak rugi kalau join gathering ni. Kalau fikir malu dan segan ampa juga yang rugi

Tepuk dada tanya Hati.



23 comments:

  1. nnt buat la besar2an... heee.. tpi tarikh kene sesuai la..kan kan

    ReplyDelete
  2. ala rugi dpt jmp GKSB.. aida dok perlis gak.. =.=

    ReplyDelete
  3. amboi sedapnya hangpa makan ikan bakaq, terliurler maksu dibuatnya :)

    ReplyDelete
  4. wowwwwww . ikan bako tu sodap ! :)

    ReplyDelete
  5. makan kat kola perelih ke...?

    http://irdinailham.blogspot.com/2011/02/ride-santai-nasi-sup-satun-thailand_06.html

    ReplyDelete
  6. cik gadis awat xabaq kata nk p k0la?aku ngn nana ada ja kt perlis tem tuh..haih..kal0 x,leh gak ejas2 p jupa2..hehe,lenkali halo2 la..meh no tip0n leh?

    ReplyDelete
  7. lama gile x mkn kat kola perlis...rindunye nak pi sana lg..

    ReplyDelete
  8. fuhh, asik g reunion je ea..

    hu3.. elfa da de lappy kt hostel..

    leh ar aktif blk.. yey..!!

    ReplyDelete
  9. bestttt ! hope, nanti kalau ada, boleh join lagii .. ;)

    ReplyDelete
  10. mcm best je join gathering. lepas ni nak try join lahh. hehe, tp bila ada masa. (:

    ReplyDelete
  11. Salam...
    Sedapnya..
    Kalau balik kg, mmg tak ketinggalan la ikan bakar kola perlis.


    Teratak Usang

    ReplyDelete
  12. aaiiii...zati dtg nie...beshhh kn kelmarin..dpt jumpa sume

    ReplyDelete
  13. hope boleh jumpa lagi macam neyh nanti ... :))

    ReplyDelete
  14. hehe...kan da kata....mesti ada lagik yg tak tau...da sebulan lebey nih canang merata....anyway thanks yer sebab sudi datang jauh2.... :)

    ReplyDelete
  15. wah..mcm best je..tingin jugak nak join mende2 camni...hehhe..

    ReplyDelete
  16. teliuq tgk ikan bakaq ngn ayaq asam..
    sejak sampim'sia ni x dan lg nk pekena ikan bakaq ni...
    dok kalut ja memanjang....

    ReplyDelete
  17. asal aku tgk ang makin mulat.... :)

    ReplyDelete
  18. cik GBSK pakai baju kebaya

    wiwiwt!
    hehe

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi