Saturday, February 5, 2011

PERNAH TAK AMPA FRUST BILA ORANG YANG AMPA HARAPKAN TAK KUNJUNG TIBA?


Suka dengan entry kak Qaseh yang ni. KLIK SINI. Meh pakat-pakat follow kak Qaseh ni =)

Ampa frust tak kalau ampa rajin datang berkunjung ke blog seseorang tu dan tinggalkan komen tapi dia tak pernah pon berkunjung balik ke blog ampa?

Senang cerita kita amik diri aku la. Aku tau ada yang rajin singgah blog aku ni, kalau sekali masuk tu lain cerita la, ni banyak-banyak kali masuk dan komen tapi jarang pulak aku singgah balik.

Kalau ada yang terasa aku minta maaf.

Boleh kata aku student yang aktif dekat U aku, memang banyak sangat komitmen. Kadang-kadang roomate aku pon tegur, baru ja masuk bilik, pastu keluar balik. Senang cerita, tak pernah nak lekat kat bilik.

Blog aku ni pon kalau tak sempat sangat aku tulis siap-siap apa yang aku terfikir lepas tu buat autopublish. Lepas tu terus sambung buat keja.

Komen, baca-baca pastu approved. Kalau ampa perasan dulu aku rajin balas komen ampa, tapi sekarang aku dah jarang kan balas komen?

Kalau dulu aku rajin singgah blog ampa tapi sekarang dah jarang kan?

Aku minta maaf sekali lagi.

Tapi ampa jangan risau, aku akan berkunjung balik ke blog ampa walaupun lambat.

Sekarang ni, memang BZ, tengok hari ni dah la, satgi nak ke Perlis plak.

Bas pukul 12.30 tapi baju pon tak iron lagi dok kalut tulis blog haha...

Ok la nowh...

Senang cerita pelan-pelan kayuh la kan?

Hehehe...

=)




SENYUM MAU MANEH

=D

13 comments:

  1. GKSB!echah pn sllu dtg sini dulu tp skrg pun sibuk ,hee..tp sllu jadi silent reader ja kt sini.:)

    ReplyDelete
  2. salam kenal..
    takpa...ada masa bleh blogwalking balik....:)

    ReplyDelete
  3. time busy mmg tak hengat dunia pom kak ^^
    takpa , pi perlihh leklok nahhh ~

    ReplyDelete
  4. ok, ak x terasa pon kat hang. ak bg senyum kasik lagik manis naaa?? haha!

    ReplyDelete
  5. anys..mak aih..malu eh..haha
    btul la u nys..susah nk puaskan hati semua org kan..huhu

    gamaknya cne jd dato'siti ek?huhu

    ReplyDelete
  6. aiyh jersi malaysia kah tu? hahah

    btoi3,student lagi kan..byk bnda len nak kena buat jgak selain blogging

    ReplyDelete
  7. x frust
    marah jer

    hehe

    maneh betoq senyumanmuuuu


    GONG XI FATT CHOIII
    •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
    (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    (=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
    (,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

    |Journey from HELL|


    Sorry lama Tak SINGGAH.

    ReplyDelete
  8. terasa akak bila baca entry ni tau..
    heheh..akak pun jarang2 dapat balas kunjungan kawan2..
    kadang2 sibuk..bila tak sibuk tenet pulak slow..maaf ye kawan..

    ReplyDelete
  9. frust.. xpe la xnk baca sy tulis ape.. hehe..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi