Thursday, February 3, 2011

ROZITA CHE WAN MAI MINI GATHERING BLOGGERS UTAGHA?


Hari ni kan hari ni kan?

Aku dah siap-siap ni nak ke Jeti Kola Kedah, jemput sorang blogger ni yang mai dari Langkawi.

Sapa dia?

Rozita Che Wan bersama bulu mata palsu dia kah?

Kalau gathering SB hari tu bawa Heliza, kami geng utara boleh bawa Rozita Che Wan kan?

Ahahaha...

Jumpa ampa di sana..di sana....disana.....

10 comments:

  1. ala...cik siti tak dapat pergi....huhu....teriak*
    GKSB, da buat ke group untuk blogger utagha ni???

    ReplyDelete
  2. bestnya....tak leh nak join lak uhuk..have fun there :)

    ReplyDelete
  3. blogger yang asai dari utara tapi dok kat KL ni tgk dengan rasa jeles tau....huhuhu~

    enjoy the gathering ya!

    ReplyDelete
  4. salam, tumpang lalu...
    jemput-jemput ke blog saya

    http://myuniquependrive.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. sori..
    cik wani x dpt join..
    ada hal..
    huhuhuh

    ReplyDelete
  6. ade RCW ke??rugi x dapat follow...:)

    ReplyDelete
  7. siapa itu orang langkawi?? org kampong ceq tuu. hahaha

    ReplyDelete
  8. GKSB buatla post tntg mini gathering tuh...nk tgok3...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi