Tuesday, February 8, 2011

TIPS BERBLOG UNTUK BLOGGER BARU



Salam...

Morning semua...

Sejak akhir-akhir ni semakin ramai blogger baru yang mula berjinak-jinak dengan dunia blog ni.

Semakin meriah dunia blog dengan kehadiran depa-depa ni.

Dan yang pasti, mesti ada yang masih tercari-cari identiti sendiri dan tips-tips sebagai permulaan untuk menulis blog.

So, GKSB nak ulang balik tips-tips terutamanya untuk bloggers baru.

Kalau ampa nak tau RIGHT KLIK SINI

Rajin-rajin kan la diri ampa godek-godek Tips dan Tutorial yang GKSB pernah buat

=)

15 comments:

  1. anyss..
    akak nak tanya..srius tnya ni, tulisan blog akak tu dh ok ke kecik sgt???kdg2 akak dh rs ok..kot org bc rasa kecik..(xde lg org ckp gtu..saje la tnya)

    ReplyDelete
  2. wahhh! baguih2, sy pom msih budak bru. ^^,

    ReplyDelete
  3. betul2 dh makin ramai join blog...bagus2

    ReplyDelete
  4. thanks ye Gksb...
    nnt xtaw apapa bley la rujuk cni yek:)

    ReplyDelete
  5. kecik ek..
    ok akan dibesarkan segera..hehe
    cuba tgk skang..dh ok lum???bgtau yer..
    akak mmg suka jenis tulisan tu..
    size 15 skrg tu, sblm ni rupanya 13 aje..huh

    ReplyDelete
  6. trima kasih kak....adik pun baru nak blaja ni...hihihihi

    ReplyDelete
  7. waahh..tengs na bagi tips.dah lama menulis tapi main ikot suka ati ja tulis.hahaha

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi