Thursday, February 24, 2011

TREND SEKARANG =)



Ehem ehem.

Assalamualaikum.

Check check rock rock

ahak!

Amacam lawa tak banner ni?

Especially orang yang dalam banner tu kan? ahahaha tettt.....






Sekarang ni geng-geng KBU dok gila buat banner ni. Siap jadi pic profile lagi dekat FB. Walaweh cun betoi,

Ni baru namanya sehati berdansa, Eh?

Apa-apa pon ampa memang terbaik ar..

BTW, banner aku ni ditaja oleh



Makaseh yer =)

Kalau ada sapa-sapa yang nak join Kami Blogger Utagha sila p klik banner dekat sebelah kanan blog aku tu yer.

Terhad kepada orang yang berasal dari utara dan yang kerja atau study di sini.



12 comments:

  1. sila buatkan MDT banner..eh! tetiber.. :D

    ReplyDelete
  2. tu dia aih.. sempoi la ampa.. ada banner tu.. :p

    ReplyDelete
  3. wee~sory la agak segan nak join KBU tu..like dari jauh jela..huks :(

    ReplyDelete
  4. amboih! siap banner lg geng ni! semangat sunggoh! heheh..

    ReplyDelete
  5. perghh! semangat betul korang neh! bestt ouhh! :)

    ReplyDelete
  6. waaa...smangat berapi..hehe
    bgs anis ni..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/kecewasakit-hatipernahkah.html

    ReplyDelete
  7. asal utara, tapi suruh aku speaking,... mau berabuk.. kalu orang speaking kat aku.. aku boleh ternganga jer... Utara murtat..

    ReplyDelete
  8. go go geng KBU...siap ada banner cun lagi tu~

    ReplyDelete
  9. lawa2...
    OE tersenyum tengok gambar kamu yang tersenyum...
    ehehhe...
    (n_n)

    ReplyDelete
  10. as'salam...

    lalu sambil jeles kt cini....

    sob..sob..sob..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi