Monday, February 21, 2011

TULANG BELAKANGKU YANG KE 1555?



Cantikkan angka followers aku ni?

1555





Siapakah followers aku yang ke 1555?

Blogger tersebut adalah daripada






Blog ni ada menjual shawls, cardigans, baju dan juga klip riben ala yang ampa slalu lekat kat atas kepala tu ala-ala Fatin Liyana yang comel tu. Sapa-sapa yang berminat boleh la p terjah blog dia.

Aku siap jadi promoter hari ni hehe..

Apa-apa pon terima kasih kepada Mid Fashion Shop kerana sudi jadi sebahagian dari followers blog Gadis Kampung Separa Bandar.

Dan juga kepada followers aku yang lain. Terima kasih sangat-sangat kerana sudi menjadi sebahagian tulang belakang GKSB.

Terharu =,)



10 comments:

  1. ramainya follower..x nak share ke?hehe

    ReplyDelete
  2. ala.
    kna unfollow pas2 follow balik
    msti dapat kt KSP
    pas2 dapat entri khas !
    HAHAHA
    :)

    ReplyDelete
  3. miss GKSB : cantek no tu...ai laik it, kalo nak tau no i/c ai belah belakam skali no nye adalah 5557 ...
    koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty"
    2.New Entry "MINTA MAAF kepada SEMUA BLOGGER"
    3.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

    ReplyDelete
  4. tahniah..smga ramai lg kawan2 yg join pas ni =)
    eppy blogging..

    ReplyDelete
  5. buleh dak nak join keterharuan tuh.. :p

    ReplyDelete
  6. wahhh! dah nk maken ramai! ;)

    ReplyDelete
  7. besar tu nombor tersebut...
    tapi nombor memang cantik...
    hehhe... tahniah... (n_n)

    ReplyDelete
  8. byknya follower.. intan nye xsmpai 300

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi