Thursday, February 3, 2011

UPDATE: MINI GATHERING BLOGGERS UTAGHA




Assalamualaikum....

HaLu-halu....

Ha mesti tak sabaq nak tunggu update pasal Mini Gathering tadi kan??

Ni nak update la ni. Di mulakan dengan Pic GKSB yang agak poyo di atas ahaha.....

Tadi aku gitau nak p amik sorang blogger yang mai dari Langkawi kan dekat Jeti Kuala Kedah? Sapa dia? Rozita Che Wan kah?

Owh sudah semestinya tidak.

Orang tersebut adalah Si Dia ni..

Syah Jiehan iaitu pemilik si kaki manja

Aahaha...


Mai dari Langkawi nak balik kampung kat Perak, sanggup singgah mini gathering ni dulu.

Pemalu orangnya. Hehehe...

Asalnya yang SMS aku dan bagitau dalam blog nak mai mini gathering ni, ada la nak dekat 20 orang, tapi last minute ramai yang SMS bagitau cancel sebab ada komitmen lain. Tapi tak pa la, yang mana ada pon tak pa yang tu pon meriah tak sangga.


Antara bloggers yang mai dan paling jauh kali ni adalah



Dia mai dari Sungai Petani dengan motor.



Dan Solihin Zubir pon ada tau. Syukur dia dapat hidayah nak mai sini. Siap bawa Tiz Zakiah lagi ahaha...

Sapa Tiz Zakiah tu? Yang tu ampa kena tanya dia. Hehehe..



Kononnya kata si Solihin ni, ni la kali kedua dia main bowling.

Yang paling lawak sekali masa dia pegang bola bowling ni, silap masuk jari dalam lubang bola tu. Ahaha...

Tapi lepas tu, dia la yang paling teror main.

Cepat belajaq sungguh. Hehehe...

Tengok gaya depa ni, kemain lagi.


Solihin dan Hafiz






Shah cakap "macam ni la gaya pegang bola yang betoi"

Hehehe... Gurau jer..





Geng-geng perempuan plak dari kiri tu la Tiz Zakiah, Ekin aka Oshin, Anith Chan, dan Nani



Lepas main bowling, mula la sesi Ice-breaking.

Baru kenai depa ni sapa.

Depa semua umuq tua-tua dari aku, aku ja paling muda **sila percaya** ahahaha =P

Jangan marah na...






Sory, mutu gambaq tak berapa nak elok, amik dengan nset murah ja




Ada orang tak senang duduk masa ni sebab tak sabaq nak balik Perak dah..

Hohoho...



Masa sesi ice-beraking ni, semua malu-malu. Dengan aku sekali bertukar jadi pemalu.

I malu uuuu...... =P




Lepas habis sesi ice-breaking, pakat lapaq, so kami semua berpakat nak jumpa kat Shahab Perdana sebab kebetulan nak p antaq Shah kat stesen bas. Dia dah tak sabaq nak balik kampung dah tu...

Jiwa raga dah sampai Perak, jasad ja dok ada kat Aloq Staq lagi hehe..





Serius ja muka adik beradik ni.

Anith Nabila dan Anith Natasha ni






Bloggers gegurl aauuwwww...




Sambil minum-minum, sambil gosip-gosip, keluaq abeh cerita pasal Hantu Ayam la, sampai ke Hatyai pon ada hahaha...

Si Anith ni kalau cerita punya la semangat lebih-lebih lagi cerita pasal budak kat kampung dia mati bunuh diri gantung diri dalam reban ayam... Hahaha..

Cerita pasal bunuh diri tapi jadi lawak bagi kami sebab dia gantung diri dalam reban ayam

Ahahaha...

Masa dok tulis ni pon aku dok gelak-gelak lagi kah3...

Apa-apa pon, walaupun tak ramai yang join kali ni, bagi aku ia tetap tinggalkan satu kenangan manis dekat kami sebab yang paling penting kita dapat berkenalan antara satu sama lain dengan lebih dekat lagi.

Dan terima kasih pada yang sudi mai hari ni. Pada yang tak jadi mai tu, tak apa, nanti kalau ada lagi ampa join lain kali nowh.


Tak lupa juga pada Epol yang sudi mai tapi tak sempat nak jumpa.

=)


Kami Bloggers Utagha





**Shah dan Tiz Zakiah tak ada dalam gambar sebab dah balik masa ni.

Thanks semua

=)


32 comments:

  1. woahh syok ja tgk buleh gather2.. =)

    ReplyDelete
  2. mana artis yang GKSB ckp tuh..hek3

    ReplyDelete
  3. bestnye,,, rugi plak xp tadi.. hurmm.. sowi dgt2.. mula2 mmg nk p, tapi mcm2 halangan plak. nati anis buat lagi taw! mesti intan p kali ni. hehe

    ReplyDelete
  4. salam....
    fuhhh sempoi dan meriah....tahniah penganjur

    ReplyDelete
  5. semangat betoi si anith tuh bercerita noooo.. hehehe

    ReplyDelete
  6. awk, npe gmbr cam tak clear sgt.. bkn sume lah tp.. hehhee..

    ReplyDelete
  7. saya bace pun da tergelak...boleh bayang laa klu join angpa...hehe.
    meriah nohh..:)

    ReplyDelete
  8. adeh...macam mana boleh tak tahu ada gath ni...dekat pulak tu...sekupang dari penang..

    ReplyDelete
  9. hahhaha... mini ghatering yg simple but nice..
    hangpa suma mmg sempoi ar...
    i loikeeee it..
    err.. tiz zaqyah pon x pasal2 terlibat.. heheh...
    makaseh suma..
    nk wat entry pasai i besok ah..
    so, nk cilok gambaq skit nowh.. :D

    ReplyDelete
  10. cam best ja...nak nak buat lagi gathering, gi tau la awal2....huhu

    ReplyDelete
  11. xnk komen gmbr lain..
    cuma nk komen gmbr anys kt ats tu..
    sungguh wow!!..hehe..
    baru depa tau no..sapa anys azman..hehe

    ReplyDelete
  12. wuu dah ada mini gath ek..meriah gak walaupun tak ramai :)

    ReplyDelete
  13. link blog Nani takdak ka? nk masukkan dlm entry ni..

    ReplyDelete
  14. bestnya.. ala naperla jauh.. huhu~

    ReplyDelete
  15. Best ghiler lah gathering2 sume nih!
    Huuuuu~

    ReplyDelete
  16. ceit tak dapat nak jumpa solihin!

    da lama aku nak pukoi2 dia tuu.. hahahaha

    ReplyDelete
  17. xsempat nak join...
    rugi pula rasanya...
    ehehee

    ReplyDelete
  18. waah..serentak gatering..budak2 ganu pun buat gak =P

    ReplyDelete
  19. takat ni x pnh join mn gathering.segan kot..hehe

    ReplyDelete
  20. ceq taw dah mana 1 tiz zaqyah dalam tu.. haaaa.. piiwit.. marka solihin ar tu..
    hehe

    ReplyDelete
  21. oh.solihin upenye yg hujung tuh.kuang asam boi betui ckp xknl.aha :D

    dah knl dah tiz zaqiyah die. hehe..

    :D

    ReplyDelete
  22. besnye gksb review sorang2 yang datang gath tu... :)

    ReplyDelete
  23. bestnya mini gathering ni..oh..itu dya tiz zaqyah yg dicerita oleh solihin yey gf solihin la tu kehkeh :) bestnya korang...

    ReplyDelete
  24. adeh..segan nya.. tq GKSB !! tq bloggger utara!...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi