Saturday, March 26, 2011

AKHIRNYA SAAT YANG DITUNGGU TIBA JUA~

Setelah sekian lama menanti, akhirnya hari ni bakal menjelma




Dalam pada tu macam-macam drama berlaku.

Macam-macam ragam yang ada.

Bukan mudah sebenarnya nak uruskan gathering ni apatah lagi ia melibatkan anak-anak yatim seperti yang aku nyatakan dalam ENTRY ni.

Kalau aku sorang buat semua ni memang tak kan jadi.

Tapi alhamdulillah ramai ahli KBU yang banyak menolong aku.

Tak sangka aku rupa-rupanya semua ahli KBU ni kreatif.

Antara produk yang dikeluarkan oleh KBU adalah

Paper bag untuk gift bagi anak yatim nanti.






Button badge




Pelekat kenderaan



Dan yang terbaru

Kad keahlian Kami Blogger Utagha (KBU)

(pak cu sebagai model)


Ditaja khas dari Cik Sha Khas untuk yg p Gathering ja


Dan ini adalah plan nak ke Tanjung Asam dari Jambatan ke SG.2 seterusnya ke Tanjung Asam



Kalau tak paham juga pagi ni pukul 11 pagi berkumpul di parking Padang Minden USM.

Kalau ada apa-apa masalah call aku 019-4446535.

Dan aku mohon doa dari kalian supaya mendoakan keselamatan pergi dan balik kami semua.

Harap-harap Cuaca esok hari juga baik dan tak hujan.

Amin.......


NOTACIKGADIS: Kalo hujann??? hmmmmmmmmmmm...........

11 comments:

  1. terbaik la salut pada yg buat semua ni bkn sng huhu insyaallah moga-moga semua berjalan dgn lancar amin

    ReplyDelete
  2. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tensennyaaaaa takleh pi!

    sumpah terkilan!

    ReplyDelete
  3. bestnya..ni yg nk jadik org utara ni..hehe

    ReplyDelete
  4. cik gkkkkkkkk! jumpa anda di sana,ampunkan dosa ku kerana buat perangai :'(

    ReplyDelete
  5. salam..ruginya dah pindah..kalau masa duk sg batu dulu,,sah saya pergi walau bukan bloger utgha

    ReplyDelete
  6. p elok2...
    balik leklok gak...
    ada masa nnt update picture banyak2...

    btw : Happy Birthday dear...

    ReplyDelete
  7. salam, haishh..sonoknye..wat mnde bek..mesti selamat..amin

    ReplyDelete
  8. hope sumanyer selamat.. ala menci xleh join.. sobs~

    ReplyDelete
  9. wah segaknya kad keahlian tue.. tapi tak dapat join sbb pagi tadik ada class.. huhuhu... sedey3x

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi