Wednesday, March 16, 2011

BERITA PASAL KAMI BLOGGER UTAGHA MASUK PAPER???


Pagi tadi masa aku dalam kelas dak comel si Eva SMS gtau berita pasal Gathering KBU masuk paper. Dia suruh beli paper Sinar Harian.


Tapi hari ni bz sangat. Baru je balik ni bila buka blog tengok ada beberapa orang blogger dah buat entry pasal ni, so aku copy jer la dari diorang pic paper ni.

Apa yang masuk beritanya??



Insyaallah 26 Mac 2011 ni akan diadakan Gathering.

Di mana tu??

Meh baca berita penuh ni




Ala tak nampak ker???

Zoom sket..





Eh ada nama sapa tu?? Kantoi sudah nama sebenar GKSB. Cuma ejaan jer salah sket Anis tu sepatutnya dieja Hanis Zalikha haha Zalikha saja tambah jer
=P


So maklumat pasal Gathering tu ada kat banner ni



Untuk maklumat lanjut KLIK SINI.

Jadi kalau ada apa2 pertanyaan hubungi no yang tertera tu yer.

25 comments:

  1. wooo...dasat la...
    nih mesti lain2 komuniti xleh celen lagik nih kan...

    cayala GBU! :D

    ReplyDelete
  2. bestnya...
    rugi akak xdapat join...
    nnt upload pics bebanyak...

    ReplyDelete
  3. fuh..masuk berita..demm nice

    ReplyDelete
  4. sapa la yang p bagitau reporter sinar pun xtaw....... ;p

    ReplyDelete
  5. haha, femes lah hanis nanti!! hehe
    selamat bergathering!!

    ReplyDelete
  6. Siapa dok pandai2 up berita ni? Kan dah terkenal di Sinar Harian..

    Ni, suruh paper sinar harian tu buat cover up time tu... panggil wartawan depa join sekali..

    ha, leh tayang Baju KBU..lepas tu wawah, masuk satu muka surat gambaq ramai2... konfirm blogger KL jeles..hahahaha

    ReplyDelete
  7. waaa..hebat2..=)
    smoga berjalan lancar..

    ReplyDelete
  8. wah...masuk paper nih...meletooop..:)

    ReplyDelete
  9. wah.. fsmous amos tuh

    glory for KBU!

    ReplyDelete
  10. WAH..
    TAHNIAH sbb masuk paper..
    mesti best.. :)

    ReplyDelete
  11. terbaik lahhhh cik hanis ^^

    *sadiss sebab tak sempat beli baju dan tak leyh join gathering
    T________T nangeh seminggu . huhu

    ReplyDelete
  12. pergh! GKSB dh feymes! hehehe.. tahniah2!

    KBU pon dh feymes.. group lain ado? xdo kan.. heheh.. bangga! :D

    ReplyDelete
  13. huuu..beshhhh nama masuk paper tu.. tahniah kpd awk dan KBU

    ReplyDelete
  14. Ceaaaa... nama dia masuk paper. ^^

    ReplyDelete
  15. bapak la....makcik ni sorg dah pemes kowt... haha

    ReplyDelete
  16. mantap seh!hidup KBU!hehee..

    kalau takde apa2 hal sha turun kot gathering nanti..insyaAllah..^_^

    ReplyDelete
  17. berbangga menjadi seorang blogger utara !! Yeayea.. Salam.. Saya orang Kedah.. :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi