Sunday, March 13, 2011

BERTANGGUH~TOLONG SETTLEKAN PEMBAYARAN T-SHIRT KBU OKEH =)

Assalamualaikum~wah lamanya tak jenguk blog.

Entry sebelum ni pon autopost.

Banyak benda yang tertunggak dan bertangguh nak buat.

~Belum ada masa nak pergi jenguk blogger yang join GA.

~Belum ada masa nak update peserta di blog

~Belum ada masa nak buat slide untuk Presentation dan Oral Test (23-3-2011)

~Belum ada masa nak siapkan assignment (DUE DATE 15-3-2011)

Tengah BZ settlekan pasal T-SHIRT KBU.

So harap la sangat T-SHIRT ni cepat settle dan sapa yang belum bayaq lagi tu cepat-cepat la bayaq selewat-lewatnya hari Isnin ni (13-3-2011)

Sebab kita akan dapat baju hari Selasa atau Rabu minggu ni juga.

Tolong yer, jangan lambat-lambat.

Kalau ada pertanyaan Hubungi 019-4446535.


PESANAN: Kalau nak amik baju available in Alor Star dan USM,Penang sahaja. Perlis memang tak dapat disebabkan beberapa kekangan. Kalau nak tunggu juga, mungkin lambat sket ampa dapat baju.

5 comments:

  1. gk angah mintak relax dulu la..heheh bajet xdak lg nie...

    ReplyDelete
  2. CAIYOK CAIYOK..JGN TANGGUH2 KAN KEJE ANDA....WAAAAAAAAAAAAAAAH BEGITU PANTAS AKAN DAPAT TSHRT

    ReplyDelete
  3. alamak..terasa..ahaha..jap g na gk..td dah kuaq duit dari bnk islam..kng nk g cimb lak..huhu..one more..adi amik baju kat gk time gath nnt ok..boleh tak??

    ReplyDelete
  4. bajet x dak.. uhuk3... sabo je la..

    ReplyDelete
  5. untok blogger timur xda ke// hehhehe


    Have a nice day. 
    •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
    (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    (=' ;') •::::::::Ahh choom….. :::::::::::•
    (,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

    |Blog Menggemok|

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi