Saturday, March 19, 2011

BILIK BERSEPAH DENGAN BAJU~~APA NAK JADI LA NI



Yea!!! Baju KBU dah dapat.

Ponat mengangkut naik tangga baju tu sorang-sorang.

Masuk bilik ja terus buka dan check Link sorang-sorang. Takut aku kalau tersilap.

Lepas tu aku susun 1-1 ikut saiz.

Sebab tu la bilik aku jadi macam ni




Tak cukup atas katil, bawah katil pon jadi..


sory pic blurr



Ni plak baju aku ikut susun geng yang nak post skali nanti..



Harap-harap semua berpuas hati dengan T-Shirt KBU ni..

Pada yang baru tau pasal T-shirt ni dan nak tempah, kalau permintaan dia banyak insyaallah aku akan buka tempahan ni nanti.

Tapi bukan sekarang.

Mesti ampa tak sabar kan nak dapat baju ni??

Pada yang belum bayar, harap dapat bayar secepat mungkin yer...

Hihihi...




24 comments:

  1. alamak cik gk......nampak peta semenjung la kat tilam tu,hehe.....

    fuhhh! segala bakti cik gk,kami hargai...terima kasih cik gk,btw...baju tu lawoooo!

    ReplyDelete
  2. uiii.. comey aih...
    x sabaq nk pakai ni.. heheh..

    ReplyDelete
  3. menunggu dgn penuh sabar baju nak samapi ke bangi nih :)

    ReplyDelete
  4. gk..kalau ada bukak lagi tempahan t shirt ni habaq na...nak gak :)

    NAK SINGGAH TAK :BLOG TAK BUSUK

    ReplyDelete
  5. waahhhh cantek nya baju KBU. rugi tak tempah. :(

    ReplyDelete
  6. Wah.. tak sabar nak dapat baju ni... hehehe...

    ReplyDelete
  7. @ tomato.. len mcm ja nmpk dia punya..tettt..

    @ meaw cik gk mmg tgh study peta la...

    @ solihin zubir. lg comey klu di pakai..

    @ angah.. jd lagu mana.. lagu maher zen ka..(insyaAllah)..

    @ ady x abih lg ciwi ka... sabaq nah...

    @ yaya. oder via emel yer..

    @ kalu ghasa rugi lepas ni jgn men skim cepat kaya..huahuahua...

    tetttttt cik gk jgn mare erk...

    papa khai lak sebuk tlg jwb kt dia...
    paham dia ZB.. ghahahahahaha....

    ReplyDelete
  8. cik gk..kalu mau amik kat usm nak amik kat na eh??

    ReplyDelete
  9. waaaaaa... comei!!!!!!!!!!! suka2... tapi bila cheq boleh dapat nie... waaaaa.. takkan nak tunggu ari ghatering.... oh bajuku.....

    ReplyDelete
  10. anda ditag...kalau minat leh join...

    ReplyDelete
  11. yang intan ladyana cantik gak..simple and nice..hehe..like3x!

    ReplyDelete
  12. cik anis, sy salah komeng..haha..lawa ah tshirt..x sabar nk pakai..hehe

    ReplyDelete
  13. cik GK..wahh xsabaq nak pakai meh..huhu kami dh bayaq..tp lum bg alamat..nnti nak pos mintak naa =)

    ReplyDelete
  14. uiishhh..tak sabaq nya ceq!nanti ceq balik dari kl baru bg na..3 ari ni ceq cuti..ada hal sket nak setel..huhu..

    ReplyDelete
  15. cik gksb.. kalo sy mahu tshirt KBU boley x..? buka lg xtempahan nya...

    tahu pon dr mber sy gak...^-^

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi