Tuesday, March 29, 2011

BIRTHDAY GIVEAWAY GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR~SENARAI NAMA PESERTA SETAKAT NI


Iklan sat.

Sapa-sapa yang belum join Birthday Giveaway GKSB sila la join tarikh tutupnya adalah pada 31 Mac 2011.





Ini adalah senarai nama peserta mengikut nombor giliran yang akan diundi nanti dengan menggunakan random.org. (Nombor tak ikut susunan)


1. ME'AW
2. Fadzillah Kamarudin
3. Nanakimie
4. Nana
5. Nurul Nabila
6. Cik Zai Penang
7. Mama Zharfan
8. Umiliza989
9. Cute mum
10. Jieda
11. Mariah_smile
12. Weiydaweingwaffa
13. Kak Ngah
14. Nea Flerida
15. Kehelan
16. Budak Kedah
17. Adyshariz
18. Tiefazatie
19 eb ezrin2
20 cempaka kuning
21. nurul_anwar
22. Eima
23. Nadiah

(Tak ikut susunan nombor tapi nombor ini dijadikan sebagai nombor anda untuk diundi nanti)

63. CikpuanHady
62. Dyahaha
61. Nida
60. Ummu Ukasyah
59. Nadyabubble
58. Zai Kulim
57. Una
56. anisah sofiah
55. Mama Rayyan
54. Ika puk puk
53. Noor Fatin
52. Lyafrina
51. Azni
50. Khadijah
49. Hazrina Erin
48. Huda
47. Zanna Orked
46. Nadiah Sidek
45. jeeha
44. MamaRaisya aka Lisa
43. puan bee
42. azie
41. pzah
40. Maizura
39. alycia
38. Salmia
37. Tina
36. Farhana
35. my shaizhar
34. Vaithis
33. Liyana
32. Cikanna
31. azatiesayang
30. anim
29. Fieda
28. Akieyzecky
27. Efipurpleshine
26. Nisa' azman
25. misz Lovely
24. Nad@mamazakwan


Kalau hari tu aku gtau hadiah adalah rahsia dan KLU dia adalah berkaitan dengan handset. Tapi kali ni aku nak pecahkan rahsia.

Inilah hadiah yang dimaksudkan

Sarung handset. Sesuai untuk semua jenis saiz handset kecuali Blackberry dan yang seangkatan dengannya.

Undi pertama akan mendapat hadiah warna kuning+hitam, Undi kedua oren+hitam, Undi ketiga kuning+biru

dan warna purple+pink adalah hadiah untuk peserta pilihan GKSB yang dipilih berdasarkan entry dia yang kreatif dan tahu banyak maklumat mengenai GKSB.

Nak tau kena la rajin godek-godek entry lama GKSB.

Tunggu apa lagi jom la join. Tarik tutup adalah 31 Mac 2011 jam 11.59malam.

Selepas tu penyertaan tak akan dikira.

9 comments:

  1. wah..
    bestnya sape menang tu..
    wiwittt..

    ReplyDelete
  2. ala la laa...nape xde utk BB..tapi memg cute laa casing nie..jait sendiri ekk..

    ReplyDelete
  3. no 23..
    muga berjaya dapat sarung hpn kait tu...
    suka nya!!!

    ReplyDelete
  4. anyss...
    kaler2ful...
    bertuah sapa yang menang...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi