Saturday, March 5, 2011

BLOG REVIEW: FRAME & LENSES~~THANKS ATOK



Assalamualaikum.

Sebenarnya dah lama aku nak review blog ni.

Tapi disebabkan laptop aku ni tak boleh nak print screen, entah kat mana ada masalahnya aku terpaksa tunggu balik rumah guna PC kat rumah ni.

Blog yang dimaksudkan tu adalah FRAME DAN LENSES penulisnya adalah seorang lelaki yang aku panggil atok nadh hehehe =P

Aku rasa mesti blog ini dinamakan begitu disebabkan segala yang ditulis di blog ini ikhlas dari kaca mata atok ni hehe..





Sebelum ni dia merupakan skandal aku dalam KBU kalau tak percaya cuba lihat entry dia ni masa dia review blog aku.

Ada dalam ENTRY INI





Tapi kami dah bercerai boleh tera tu?

Hahaha...


Secara peribadi aku rasakan dia kawan yang baik, selalu ingin ambil berat pasal orang lain walaupun mungkin diri dia sendiri ada masalah.

Perangai dia lebih kurang aku bab ni hehe...

So kalau ada masalah apa-apa tak payah dok pendam nowh meh cerita kat cheq yer atok?

Hihihi...

Dalam banyak2 entry dia aku paling suka entry My Sweetie Pie

Dia cerita pasal family dia. Seronok tengok gambar dia dan adik-adik, nampak sangat depa ni rapat antara satu sama lain.


Family Atok Nadh



Terus aku teringat kat adik-adik aku. Semua duduk jauh-jauh kalau kecik-kecik dulu kami semua rapat, sekarang ni ada yang jenis buat hal masing-masing.

Cuma aku harap, hubungan aku dengan adik-adik aku akan lebih rapat walaupun aku ni agak tegas dan garang dengan depa tak bermakna aku tak sayang kat adik-adik aku. Biasalah anak sulung ni paham-paham la sendiri.



Masa dia review blog aku, kata-kata dia yang sangat menyentuh hati sampai menangis aku bila baca adalah ini:




Apa-apa pon Thanks Nadh sudi jadi kawan kami. Dan setiap yang berlaku tu pasti ada tujuan dan hikmah di sebaliknya.

Syukur alhamdulillah sebab Allah bagi kat kami petunjuk untuk buat Group Kami Blogger Utagha sebab disitu la ukhwah kita semua bermula.

Thanks pada semua ahli-ahli KBU yang telah memberi makna kepada kami.

=)

6 comments:

  1. hoii.. ngs lagi ka? hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. thankz jugak kat cik GK coz sudi sumbg idea creative eujudkan KBU.. Lau xdak KBU mesti semua tak happy cam nie...

    ReplyDelete
  3. uish. mmg skendeles korang berdua nih. heheheh~

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi