Monday, March 7, 2011

BUFFERED EARNINGS MASYUK KER??

Err...

Ni 1st time GK buat entry pasal BE.

Sekarang ni ada 2 BE yg sedang berjalan.

Masyuk ker?? Boleh la tahan.




Sebelum ni 4 BE dah jadi ME



Thanks pada nuffnang dan iklan-iklan yang mesra alam di blog GKSB.

Macam mana cara nak dapat BE?

GKSB pon tak pasti nak gtau macam mana lagipun GKSB baru je buat nuffnang ni.

Tapi apa yang GKSB baca dari blog-blog lain kita kena rajin update survey supaya penaja tahu siapa pembaca kita so senang depa nak letak iklan jenis apa dekat blog kita, sila betulkan kalau GKSB salah.

Selain itu kena maintain traffic. Yang ni GKSB tak pandai sangat sebab GKSB tulis blog macam biasa. Kalau ada idea baru update blog.

Kalau ada sapa-sapa nak tambah cara nak dapatkan BE sila kongsikan. GKSB tak pandai sangat.

11 comments:

  1. boleh ajar KAMI x??? xfaham la pasl ni semua. :)

    hidupkami@gmail.com

    ReplyDelete
  2. kena belajaQ jugak la camnih.. wat camna tu.. ;)

    ReplyDelete
  3. dulu selalu dapat BE..skang ni dah lama x dapat..

    ReplyDelete
  4. tak join pun nuff lg sebb masih kurang aktif berblog hehee

    ReplyDelete
  5. tak pernah dpt pon sedih ngn nuffnag nk buang nnti nuffnag uhuk!!

    ReplyDelete
  6. brapa lama GKSB join nuff baru dapat BE?? sy baru sgt2 so x penah pun dapat BE.. hehe.. tahniah ler.. org cakap dapt BE masyukk..

    ReplyDelete
  7. tahniah.. ni berkat idea KBU anda.. hehehe.. kankan

    ReplyDelete
  8. tak tahu jugak..selalu update survey tu jer kot ! yang lain bee buat macam biasa jer :)

    ReplyDelete
  9. x tau apa2 psai nuff nih...

    biaq p la kat dia nk jd apa pon...

    papa khai saja mai singgah cini...

    ReplyDelete
  10. aku haram xatw suma nii..huhuhuhu..bole tgk blog aku...xde nuffnag2 ni suma..huhuhuhu...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi