Tuesday, March 8, 2011

DESIGN T-SHIRT YANG MENJADI PILIHAN SIAP SEDIA UNTUK DITEMPAH

Semalam hari last vote untuk design Baju KBU.

So resultnya dah keluar.




Untuk Rujukan Design KLIK SINI


Di FB plak Design yang jadi pilihan adalah Design ini.



Design Depan





Design Belakang



Tapi dah ada sedikit pembetulan untuk design belakang so akan jadi macam ni yer.




Design depan pon sama. So akan guna design ni




Design tersebut oleh The Sharkox.

Terima Kasih juga untuk Hafiz Rahman yang turut berusaha untuk beberapa design lain.




So kalau nak tempah design di atas ni

Harga yang dianggarkan dalam RM 25 untuk lengan pendek dan RM 27 untuk lengan panjang.

Untuk tambahan link blog sendiri RM 2.50.

Harga tertakluk kepada perubahan~tidak termasuk kos penghantaran.

Untuk tempahan email anyss273@gmail.com atau PM inbox FB

sertakan nama blog, no telefon dan saiz baju sekali yer dan nak baju lengan pendek atau lengan panjang.

Selewat-lewatnya sebelum hari Jumaat ni 11 Mac 2011.

Thanks

11 comments:

  1. hurmmmm rm27... kalau buh link dia duk kat mana???

    ReplyDelete
  2. gk.... npe ira xleh nk msg nie.....

    ReplyDelete
  3. nak2!cantik!

    nanti jumpe anyss k bayar hand in..hehe..

    ReplyDelete
  4. papa khai nk 2...
    nnti papa khai info kt inbox dia...
    ngeeeee x sabaq nk ciwi dah ni...

    ReplyDelete
  5. nak tempah 1 nak letak link kat bawah ni... http://mlmsms2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wahhhh..anis mmg pemimpn yg bagusla..nt anis patut join apa2 badan sukarela tau..kala x rugi dgn sikap anis yg prihatin tu klau xteruskan..tahniah adiku


    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/apa-ku-buat-di-balai-polis-ni.html

    ReplyDelete
  7. kalao pakai tudung nanti tak nampak la eh dia punya tulisan ?
    wuuu

    tsirt mmg cun tapi nanati tak leh show off sebab tudung lindung plak .

    27+2.50 =29.50
    cantikkk.

    ReplyDelete
  8. nak tau ukuran size ?
    dah inbox semua detail ke FB cik GK :D

    ReplyDelete
  9. oh yang itu pun cantik...
    menarik jugak...
    (n_n)

    ReplyDelete
  10. sy dh PM kt FB GKSB..
    bayaran plak cmna? bila nk kena bank in?

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi