Sunday, March 20, 2011

EH MANA 1 ABANG MANA 1 KAKAK??



Yang serabai ni adik aku si Puteri.



Hobi dia melukis.

Siang petang pagi malam sampai time nak tdoq pon dok melukis lagi.

Sampaikan kadang-kadang walid aku marah dia suruh tidoq sebab asyik sangat melukis dah la kul 12 lebih dah.

Aku plak memang rajin bawa dia berjalan.

Kalau aku kuaq dengan TTM, aku selalu bawa puteri.

Puteri ni mula-mula malu-malu meaw ja dengan TTM lama-lama jenuh la TTM layan dia hehehe.... Petah sangat bercakap.

Last kami keluar p Mini Zoo kat Changlun ri tu.

Malam tu Puteri mai kat aku dia tunjuk lukisan sambil kata

"Kakak, kakak, ni kakak ni abang"
(sambil tunjuk kat lukisan tu)

Agak-agak mana 1 abang mana 1 kakak?




7 comments:

  1. salam.. rajin2 meh laa ziarah blog Aku Sebutir Pasir hamba kalau nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  2. hehe comel..kim salam cium kt adikanyss..eh anis bila nkmkn ns minyak..ahakss..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/lembablembablembab.html

    ReplyDelete
  3. hah sudah.. mana satu kakak mn satu abg ni.. yang kiri abg kot. sbb ade rambut pacak-pacak tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. hahah ! comel !! :D

    yg tade rambut tu kakak.. hihi :P

    ReplyDelete
  5. eerrr...hahaha..nak gelak dulu... tapi tetap nak puji... sekurang2 nye die ade imiginasi cuma tak dapat disampai kan dengan betul... ai rase yang rambut pacak2 tu abang lar kot.. kat sebelah lagi tu macam ade rambut cume 'ak kesampaian'... :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi