Wednesday, March 23, 2011

GIAT GILA GROUP KAMI BLOGGER UTAGHA TU...



Wah kini Group Kami Blogger Utagha melangkah maju ke depan lagi. Selepas siapkan T-Shirt KBU di mana aku dalam proses penghantaran





Kini produk baru KBU bakal dikeluarkan..

Atas cadangan ahli-ahli group KBU maka sticker untuk KBU telah dikeluarkan sempena Gathering nanti...

Meletup kan???




Jangan jelessss.....

Setakat ni aku rasa group KBU ni paling aktif.

Walaupun ada cakap-cakap belakang pasal group ni..

Giat la apa la..

At least kami ada something yang boleh dibanggakan ampa ada ka?

Hohoho..

Lepas ni produk apa plak bakal dikeluarkan???

Tungguuuuuuuuu........

15 comments:

  1. lepas ni baby KBU lak..hahaha jelez tak dpat p TT_TT

    ReplyDelete
  2. cik GKSB.. mmg ada yang dengki ngan KBU.

    link : http://troublemaker26.blogspot.com/2011/03/aku-memang-dengki-sangat-sangat-ngan.html

    ReplyDelete
  3. congret2..go2 chaiyok!!aja2 fighting!!

    ReplyDelete
  4. cayalah GK!
    ni cheq suka nih.
    walaupun hanya perati dr jauh. eman tetap support mn yg terdaya group KBU.
    ;)

    ReplyDelete
  5. GK... i think i'll take the tshirt at ur house later... =)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.
    Tahniah blogger utara.
    Kami tumpang gembira dengan kreativiti anda semua.

    Semoga terus ceria.

    TQ

    ReplyDelete
  7. cdgn sticker hitam utk lelaki tlah dipersetujui ka? heheh..

    ReplyDelete
  8. hehe . semangat betui KBU niehhh :D
    best ja tgok kat group FB tu .. haha .. tringin nk join .. tp segan kot kakk . huehuehue

    ReplyDelete
  9. hohoho.... kbu mmg aktive kowt!! <3 kbu

    ReplyDelete
  10. nak join..tapi ampa suma kaya2..nak p situ..nak p sini..aku xleh p jauh2..hahaha..anak mak..uwaaaa

    ReplyDelete
  11. sebagai ahli, sy berbangga dengan pencapaian KBU..go go KBU! =)

    ReplyDelete
  12. waaaa cayalah!!! great!!

    tapi sticker tu nampak cam kosong je, try tambah pape lagi...e.g logo kbu...suggest aje...=)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi