Thursday, March 10, 2011

HAMPIR KE PENGHUJUNG~ =(



Tengahari tadi kawan aku si Mariam call tanya nak join tak buat makan-makan petang ni.

Aku pon on jer..

Depa kata nak buat makan kerang. Aku dah la tak makan kerang so request untuk sosej punya.

So kat USM ni ada 1 tempat baik punya, view dia pon cantik.

Sapa warga USM dan orang Penang mesti tau tempat ni kat mana


Atas bukit dekat HEP berhadapan dengan Mini KLCC

=)




So kami makan ini


Sila abaikan kaki tersebut



Perjumpaan ini dihadiri oleh 4 sahabat iaitu Aku, Mariam, Syama dan Izan.

Al-maklum la dah sem akhir ni mesti la nak buat something yang akan kami ingat. Sedih plak tiba-tiba.

Dah hampir sampai ke penghujung dah..

Apa-apa pon kenangan kita hari ni akan aku ingat sampai bila-bila.

Sayang ampa semua...



=,(



13 comments:

  1. ye, suka tgkp gambar kat sini, cntikkn view dia?? :)

    ReplyDelete
  2. wahh cantiknya view! yg mini klcc tu replika ke bangunan betul2? nampak macam besar je tu.

    ReplyDelete
  3. salam...
    amboi sedapnya ampa berkelah...

    ReplyDelete
  4. alahai... sedapnya kerang rebus..
    dah lama OE tak makan...
    bila nak balik rumah nie??
    OE rindu masakkan ayah OE...
    (n_n)

    ReplyDelete
  5. wah..so suwittt..
    mmg akan ingt smpai bila2 klu gni..huhu

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/apa-hadiah-kawen-yang-paling-pengantin.html

    ReplyDelete
  6. wah..so suwittt..
    mmg akan ingt smpai bila2 klu gni..huhu

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/apa-hadiah-kawen-yang-paling-pengantin.html

    ReplyDelete
  7. takpe..pas korang dh keje pun leh jumpe lg kn.. =)

    Yang Comel,
    Khumaera Ismail

    ReplyDelete
  8. kat situ memang cantik..tak ajak pun..kalau tak boleh menyebok jugak..ahaha..

    ReplyDelete
  9. mmg xboleh tgk org wt entri makan2 ni, terus jadi nk makan, heee. :)

    ReplyDelete
  10. sonok sesekali lepak & berkelah dgn kawan2..

    ReplyDelete
  11. sedaaappnyeee sosej tuhhhh!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi