Thursday, March 31, 2011

HUHA HUHA BERSAMA BLOGGER LAGI SAMBIL LAYAN HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA



Assalamualaikum...

Halu2.... 2,3 hari ni entry aku asyik berkisar pasal jumpa blogger jer kan??

Nak buat gena kan dah jodoh aku dengan depa kuat kih3...

Semalam berjumpa blogger lagi jadi sila jangan muntah darah membacanya cuma entry kali ni saja nak bagi ampa jelesss...

=P

Disebabkan befday aku 27 Mac, aku dapat tiket wayang free dari Golden Screen Cinema. So janji dengan 2 orang blogger ni. Mr Straw dengan Lan.

Asalnya nak p berempat dengan kawan aku, tetiba last minute dia cancel. So bertiga pon jadi la.

Sekali sampai wayang pukul 9 lebih daaa.... Bukan pukul 6. Check on9 pukul 6 memang xleh pcaya betoi la...

Dok la kami melangut depan cinema nak pilih ceta. Kami tengok Hikayat Merong Mahawangsa la. Orang lain pakat tengok bertahun dah kami ni baru nak gegeh p tengok huhu..

Dok sat Cik Zai Penang SMS gtau baru lepas tengok ceta tu.. Sekali jumpa depan Cinema daa..

Disebabkan wayang tu start kul 9 dan setelah dipelawa oleh Cik Zai Penang nak belanja kami makan kat Kapitan apa lagi on terus la keh3...

Pekena nasi beriani 2,3 das, huha huha gosip sket2 dalam kul 8 tu masuk dalam Queensbay cari surau =)

Tapi sebelum tu mestila sesi bergambar dulu keh3...


Ini la cik Zai yang dimaksudkan tu..






Kami bertiga plak dengan sipoootcomel yang paling tinggi tu la haha...

Err...comel ker?? =P



Nak tengok pic Lan ka??

Ala dia tak bagi plak satgi ramai kenal dia, haha... poyo wekk =P

Thanks Cik Zai sebab belanja kami makan Nasi Beriani Kapitan. Memang sedap tapi malangnya aku makan tak abeh, kenyang la plak makan Mcflurry sebelum tu. Seb bek ada tong sampah besaq yang bernama sipoootcomel tolong menghabiskannya hahaha...

Errr...rasanya belum terlambat kalau aku kata ceta Hikayat Merong Mahawangsa tu memang best gilerrr...........

;)

11 comments:

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi