Tuesday, March 15, 2011

JOM PEKENA ROTI CANAI

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua...

Dah breakfast?

Kalau belum dan masih terfikir nak makan apa pagi ni apa kata kita p pekena roti canai.

Roti canai tulur 1..



PIC GOOGLE


Perghhh....sedapnya....

Tapi ramai yang suka makan roti canai mamak buat.

Kalau aku, hanya makan kalau melayu buat.

Nak tau sebab apa? Of course sebab aku ni jenis penggeli, aku geli dengan bulu-bulu mamak tu

Kalau dia tengah tebar roti canai harus la terkena bulu-bulu tangan dia tu hahaha...

Eh ampa terus tak jadi nak breakfast roti canai ka?

Jangan macam tu, sila ikut selera masing-masing yer.

Tunggu apa lagi jom makan roti canai.



NOTACIKGADIS: Awat la penang ni susah nak cari kedai melayu tak tau. Herannn...




7 comments:

  1. haha..saya ada wat entry kedai maak tu smlm..

    ni entryarini

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/apa-bestnya-bila-dah-keje-dan-ada-duit.html

    ReplyDelete
  2. jom makan roti canai.
    sama larh !
    kat umah pun pagi ni kite breakfast roti canai.
    melayu yang buat.sangat-sangat sedap:)

    ReplyDelete
  3. dah lama tak pekena roti canai nih.
    mlm ni nak pekene ah satu.
    hihih

    ReplyDelete
  4. slamat pagi.
    susah woo mau cari kedai melayu jual roti canai.

    pejam mate telan je la kat kedai mamak haha

    http://skycatcherz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kdai mamak bnyk....... hahaha
    subaidah pnya roti sadin la yg sdap :)

    ReplyDelete
  6. sama macam OE...lagilah OE tak didik untuk makan dekat kedai mamak...
    alahai...

    ReplyDelete
  7. GK...kat jalan nak masuk kargo epot penang ada roti canai melayu...tu pon pagi2 jela...thn lepas CZP p...thn ni xtau ada lg ke x...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi