Monday, March 7, 2011

KENA BAHAN~NI KES BULI BALIK NI


Haih hari ni memang geng-geng KBU pakat buli aku.

Lepas post aku pasal TTM dalam ENTRY NI hari tu, hari ni depa amik kesempatan dok godek-godek rahsia sapa TTM tu.

Ni post aku kat FB td.

Post tak ada kena mengena pon tapi dah melalut sampai ke mana hala dah haha..






Time ni ura-ura macam aku nak kena buli ja. Terus nak melarikan diri hehehe..





Ada plak yang jadi hakim nak jatuhkan hukuman huhu..



Ada panjang lagi ni tapi malas dah nak print screen.

Tak aci la weh nak buli-buli ni.

Tak mo tak mo.

Selama ni aku asyik buli depa ja, kali ni depa bergabung nak pekena aku.

Uwaaa...........

Habis la aku malam ni.

Dok ada sesi terjah menerjah plak..

Tak mau tak mau, tak mau cam tu...

Hahaha..

Aduyaiii....

Kena bahan saja aku malam ni. Tu pon dah penuh kat wall....

Pak cu dan Angah sila batalkan sesi terjah anda.

Hahaha....









6 comments:

  1. taw xpa mmg kena la.kami semu bela owg yg kena buli 2..hahahahha

    ReplyDelete
  2. alahai ciannya sabar noh gk angah ngn pakcu jahat tak efa dtg nolong huhu :)kita kasi buli balik kahkah

    ReplyDelete
  3. sekali sekala..
    2 kali 2 kala...

    huhuhuhuhuhu...
    hamik balasan....

    ReplyDelete
  4. ape buli2 cik gadis nie hah? Piat tlinge sorang2 nant :p

    ReplyDelete
  5. hahahaha selalu betul kene buli kan.. aiyakk.. smackdown satu2..

    ReplyDelete
  6. happeninglahh kamu semua ni...
    seronok betul...
    (n_n)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi