Friday, March 4, 2011

MASALAH BETUL LA HAISH...........

Haihhh.......

Tekanan betoi aku dengan keadaan internet di U aku ni, nama ja Apex University masalah wireless tak boleh nak selesai lagi.

Tekanang tekanang

Kalau aku jarang nak p blogwalking ke blog ampa tu la salah satu sebabnya. Dan adakalanya post entry aku adalah autopost.

Time ada internet tu la aku pulun dok tulis pastu buat autopost.

Tapi kali ni live punya aku tulis tu pon dh pukul berapa dah ni baru line internet ada.

Ok la tdo dlu

Sok nak lawan bowling pastu terus balik as

Chow dulu

1 comment:

  1. hehhe.. biasalah tu wireless U nie...
    ada2 je..
    kadang connect disconnect sesuka hati dia je...
    kalau waktu malam paling peck waktu pukul 3... time tu paling best sekali online...
    heheh (n_n)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi