Wednesday, March 9, 2011

PERHATIAN~MEMERLUKAN PERHATIAN ANDA!



Perhatian!!

Semua pakat dok tanya kan kat mana nak letak link nanti.

So macam ni la kedudukannya untuk Perempuan





Dan ini untuk lelaki.



Tapi tu aku nak tunjukkan kedudukan link tu jer,

Design yang sebenar kita akan gunakan ini untuk

depan



Dan ini untuk belakang



Harga plak

RM 25 (Lengan pendek)

RM 27 (Lengan Panjang)

(kain cotton)

dan untuk tambah Link lepas aku nego tadi hanya dikenakan RM 2 berbanding yang sebelumnya iaitu RM 2.50

Postage RM 6

Saiz dari XS-XXL

Kalau yang ragu-ragu untuk saiz, saiz S=36


Kalau nak order isikan butir berikut

NAMA:
URL BLOG: (sertakan sekali jika ingin letak link di baju)
SAIZ:
LENGAN BAJU:
NO TELEFON:
POSTAGE: PERLU/TIDAK PERLU

Dan PM inbox FB Cik GKSB

ataupun email di anyss273@gmail.com

Selewat-lewatnya hari Jumaat ini (11-3-2011)


Kalau ada yang nak amik sendiri available di Alor Star, Perlis, USM Penang (bergantung pada keadaan)



Blogger yang dah update pasal ni



18 comments:

  1. kalau kat perlis nak amik kat mana yee?

    ReplyDelete
  2. @momochan

    kalau kat Perlis lambat sket la dapat..

    Tgu GK p sana n tetapkan tempat dulu. Slalunya kat Kgr la...

    ReplyDelete
  3. Nak oder juga...

    Semangat geng blogger utara tetap mendalam walaupun saya tercampak di ke sini... hehehe!

    ReplyDelete
  4. yong promote juga ya :)

    mintak izin copy~

    ReplyDelete
  5. yeah2 GK nak mai Kangar..nk amek kt kangar lah..boleh wat gath skali..hehe

    ReplyDelete
  6. kak zai cam berminat jer.nak 2helai...ambil kat seberang jaya leh??

    ReplyDelete
  7. piqah bagus pun dh promote baju ni kat blog!!

    http://piqahbagus.blogspot.com/2011/03/wehweh-mai-la-beli-t-shirt-kami-blogger.html

    ReplyDelete
  8. design cantik..... reminds me of sharkox.... naper ek??? he he....

    ReplyDelete
  9. http://ladyafiefa.blogspot.com/2011/03/t-shirt-kami-blogger-utagha.html

    dah2!

    ReplyDelete
  10. sy nak jugak...bila last bayar? saiz tu camne ea...M n L tu xsure la... M tu besar x? L tu besar sgt x?

    ReplyDelete
  11. bestnya. tp mcm pyh nk join sbb kat perlis dan komitmen kerja :(

    ReplyDelete
  12. dah oder yehaak thanks bestnya

    ReplyDelete
  13. adoiiiiiiiyaiiiii...ni la akibatnya klu lama x on9...err..ada stok ag x?heheh

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi