Friday, March 25, 2011

PERSEDIAAN UNTUK GATHERING~APA YANG WAJIB ADA UNTUK GATHERING????CE CITE CE CITE



T-SHIRT KBU??

Siap!!



Banner??


Siap!!!


Baju dan banner adalah 2 perkara wajib ada jika hendak mengadakan Gathering.

Memang mabeless la......

Design kedua-dua di atas adalah dari ahli-ahli KBU sendiri.

Design T-SHIRT dari The Sharkox dan design Banner adalah dari Erna.


Tapi ada yang lebih special Gathering yang KBU buat kali ni adalah


Pelekat kenderaan limited edition




Siap buat undian lagi nak warna apa.

Antara hitam dan pepel dimenangi oleh pepel. (Aku kempen untuk pepel)

Hahaha...

So hitam sket jer tempah...


Dan apa yang paling special adalah

Button Badge KBU limited edition juga.

Khas untuk geng-geng KBU yang akan p Gathering pada 26-3-2011 ini

oh yeah!



(pic nset cikai harap maklum)



Jeles tak jeles tak???

Hahaha...

So apa yang aku harapkan adalah, Gathering kali ini berjalan dengan lancar tanpa ada sebarang masalah. Dan aku doakan juga cuaca menyebelahi kami hari Sabtu ni.

Wah tak sabarnya nak p Gathering. Tapi i nebes la nak jumpa geng-geng KBU ni.. auuwww..

18 comments:

  1. best nye... GKSB kutip duit ke dari blogger utk setiap barang2 tu.. dah la comel..huhu... :)

    ReplyDelete
  2. persediaan yg ckp rapi..bestnya..sedih taley join

    ReplyDelete
  3. yeah,,org 1st komen..just 2word want to say..SANGAT JELES!!!!wuuaarrgghh~

    ReplyDelete
  4. count me in.... juan nasir pun nak satu okee...=)

    ReplyDelete
  5. waw, mesti gempak.. best nyerrrr

    ReplyDelete
  6. hi salam, nice blog!
    marilah jadi follower sy pula..

    http://ash-adn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. ahahah..sama la..nebes gila nie..huhu

    ReplyDelete
  8. mabelesss ah cik GK!
    kita wat syokk esok kat sana!
    ;DD

    ReplyDelete
  9. wah...besatnya...semoga semuanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancang...


    New Entry: Heel: Harus aku cerewet

    ReplyDelete
  10. allooooooo, bestnya.. sy pun orang utaroooooo tapi stay KL.. nak join jugak.. nak jugak nak jugak :(

    ReplyDelete
  11. jealous-nya... huhu. apa-apa pun, good luck kbu!

    ReplyDelete
  12. weh..dasyat kamu ni penuh kpmpinan..thniah nis..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/ciri-wanita-yang-patut-lelaki-pilihpart.html

    ReplyDelete
  13. wah semuanya nampak menarik sangat...
    selamat bergathering...
    hehhehe...
    (n_n)

    ReplyDelete
  14. anda dijemput baca http://snasatieka.blogspot.com/2011/03/bengang-bile-sume-post-entri-yg-same.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi