Friday, March 18, 2011

PERTUKARAN TEMPAT GATHERING



Berikut seperti dalam Banner berlakunya pertukaran tempat Gathering nanti.

Kalau sebelum ni buat dekat Seagate, sekarang bertukar ke Tanjung Asam, Teluk Kumbar Pulau Pinang.



Antara sebabnya adalah sebelum ni aku bajet dalam 20 orang ja yang akan join gathering ni tapi sekarang hampir 40 ataupun bakal mencecah 50 orang yang akan join.

Iaitu setakat ini sebanyak 8 buah kereta akan berkonvoi bersama. Paling jauh dari Perlis. So sebelum naik Jambatan Pulau Pinang depa akan berkumpul ramai-ramai kat situ kemudian depa akan terus ke USM. Kumpul semua kat situ dan bertolak ke Tanjung Asam Pulau Pinang.

Asalnya nak tukar ke Batu Ferenghi tapi jalan nak kesana memang bahaya. Sebab tu la kami tukar ke Tanjung Asam, tempat tu pon tak ramai orang sangat...Boleh la juga kalau nak buat kecoh hehe...

Sapa yang teringin nak join, jangan lepaskan peluang ampa untuk join Gathering kali ini.

Dan yang penting jangan lupa bayar duit Gathering selewat-lewatnya Isnin (21-3-2011)

Untuk maklumat lanjut hubungi 019-4446535

Baju pula Insyaallah akan dapat esok, dan aku akan settlekan semua next week sebelum Gathering.

=)



Boleh amik Link ini untuk promote pasal Gathering

banner



NOTACIKGADIS: Thanks Nora Amila buatkan banner utk promote ni

4 comments:

  1. okeh tempat dah fixed dah kan??? nak buat banner mau promote kat blog... hehheheh..

    ReplyDelete
  2. tanjung asam kat umah ceq ja tu..kat telok kumbar..
    saja la nak suggest
    naper tak buat dekat d memory dekat tanjung asam la jg...kat situ laut dia cantik..tempat pon cantek sbb ada orang jga...nak swa sgala khemah smua ada...

    ReplyDelete
  3. la..nak pegi gak..tapi segan ah mau join..

    ReplyDelete
  4. saya duk pneng. tapi masih budak sekolah. boleh join ke ni ? T________________T






    pss : jom join contest ni, mana taw boleh menang , ^^ http://thebluestar-nurulhani1302.blogspot.com/2011/03/contest-siapa-blogger-itu.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi